Ha egy ismerős ad neked gyerekről megmaradt ruhákat hogy add el mert ő nem tudja nem ér rá, akkor azt a pénzt amit kapsz érte kifizeted neki vagy megtartod?
Te, Évi, és hogy gondoltad, hogy én csak eladom, a pénz a tiéd vagy kapok belőle valamennyit?
Szívesen!
Adott egy nagyobb mennyiségű ruhát. Azt mondta kér belőle x összeget. (pár száz Ft)
Ki akartam neki fizetni akkor mikor átvettem tőle. Azt mondta majd ha eladtam akkor. Mondom oké. Na most hogy eladtam azt mondta ő úgy gondolta hogy darabjáért kér a megbeszélt x összeget.
Mondtam neki hogy annyiért tudtam eladni, így nekem ebből semmi hasznom nincs. Össze számoltam neki és mondtam ha erre jár odaadom neki ( de felhúztam magam rajta)
Azt nem nézi sajnos hogy hiába a márkás ruha nem lehet drágán eladni. Akkor már vadi újat vesz az ember nagyjából kiszámolva ugyanennyi darabáron mint amennyiért eladtam.
Erre azt mondanám, hogy az ő hiányossága, hogy nemrészletezte, az összeget az egészre, vagy /darabra értette. Utólag kissé gáz variálnia, pláne, hogy te kínlódtál az eladással, és neked nem maradna belőle semmi.
Vagy ragaszkodsz az igazadhoz és marad neked is, vagy vesszen fene alapon odaadod neki az összeget és legközelebb oldja meg egyedül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!