Mennyire vesztek használt ruhát kisgyereknek, és utána mit csináltok vele?
Mi használtan nem vettünk, de kaptunk sokat, amik olyan három éves korig 80%-ban fedezik/fedezték a ruhákat, most viszont kezdeni kéne velük valamit.
El is adhatnánk, bár így hogy ajándék volt.. no meg próbáltunk annó ruha neműt eladni, nem volt igazán érdeklődés.
Le is adhatnánk valahol ingyen a sok zsák ruhát, valószínűleg ez lesz a sorsa.
Tárolni nem tudjuk tovább.
Nálatok hogy volt?
ėn eladtam ökett mindett a rosszabb ållapotuak kukåba mentek
igaz én vettem hasznåltat de csak szép ållapotut,de többsėgėben ujatt vetem azt meg majdnem mindett eltudtam adni.
Mi veszünk használtan ruhát, amióta van Vinted, ott. Nincs időm turizni, meg marketplace-en túrni, kényelmesebb megfizetni azt a minimális postaköltséget..
Baba korban rengeteget kaptunk is, két gyerek hordja végig. A babaruhákon ez kb. nem látszik, ezeknek zömét eladtam gombokért, de legalább használja még valaki őket. Olyan 92-es mérettől pedig már nagyon kevés továbbadható ruhánk van. Csúsznak, másznak, ráborul valami, elesik, stb. Ezt tapasztalom is egyébként, kevés JÓ használt ruhát lehet venni nagyobb méretekben. A problémásakat már ingyen sem adnám szívesen senkinek. Ami olyan, azt meghírdetem, ami olyan, az kuka, ami még használható, de már fillérekért sem kell senkinek, az ruha konténer. Nem az anyagi haszon miatt adogatom el ezeket értelemszerűen. Többet ér az időm és az energiám, mint amennyi bevétel van belőle. Csak rosszul vagyok a tudattól, hogy mennyi "szemetet" termelünk, ha nem próbálom meg még hasznosítani legalább azokat, amiknek kutya bajuk. (Ismerősi körben sajnos nincs olyan, aki örökölhetné őket, pedig akkor könnyű dolgunk lenne. Én mindig örülök, ha valahonnan jönnek jó cuccok, jó lenne ha nekünk is lenne ilyen kisebb gyerkőcös ismerősünk. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!