Kreatív anyukák! Kavicsfestés: milyen festéket használtok kisgyerek mellett?
Figyelt kérdés
Esetleg van valami tippetek is, hogy hol lehetne olcsón beszerezni? Fekete vagy fehér alapon lennének betűk a kavicsokon.2015. márc. 26. 13:50
1/7 anonim válasza:
Én akrilfestéket használok kavicsfestésre (művészakril, hobby akril). De lányom még kicsi, így ő nem fest vele (viszont, ha elkészülök, élvezettel nézegeti és rakosgatja a kavicsokat). Ha a gyerekeddel akarsz együtt festeni, akkor nem tudom mit ajánljak.
Akrilfestéket amúgy sok helyen kapni, és nem olyan drága.
Legutóbb Auchanban vettem, de lehet kapni kreatív boltokban is vagy neten.
2/7 anonim válasza:
esetleg nézd meg, hogy az ujjfesték használható-e kavicsra.azzal sokkal egyszerűbb lenne neki és ugye direkt gyerekeknek való :)
3/7 A kérdező kommentje:
És ezekkel simán lehet két réteget egymásra festeni? Tehát alapszín, az megszárad, majd rá a színes?
2015. márc. 26. 14:07
4/7 anonim válasza:
Akrillal simán festhetsz egymásra, ha megszáradnak a színek.
Ujjfesték nekünk nem marad rajta a kavicson. De mondjuk arra jó, hogy a gyerek elszórakozzon vele. :)
5/7 anonim válasza:
Ezt akrillal festettem, és több réteg van egymáson:
6/7 A kérdező kommentje:
szuper, köszönöm az összes választ!
2015. márc. 26. 14:28
7/7 anonim válasza:
Sima tempera, és fújós lakk rá. Attól csillogó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!