Mennyire vesztek használt ruhát kisgyereknek, és utána mit csináltok vele?
Mi használtan nem vettünk, de kaptunk sokat, amik olyan három éves korig 80%-ban fedezik/fedezték a ruhákat, most viszont kezdeni kéne velük valamit.
El is adhatnánk, bár így hogy ajándék volt.. no meg próbáltunk annó ruha neműt eladni, nem volt igazán érdeklődés.
Le is adhatnánk valahol ingyen a sok zsák ruhát, valószínűleg ez lesz a sorsa.
Tárolni nem tudjuk tovább.
Nálatok hogy volt?
Amúgy sok használt ruhát veszek, meg sokat kaptam is. (Veszek melléjük új darabokat is.)
11es vagyok.
Kapjuk a ruhákat, veszek használtat is és újat is
Mindent tovább ajándékozok rászorulóknak.
Az újakat is miket alig hordott
Amíg pici volt, addig gyakrabban vettem neki használt ruhákat, hiszen facebook csoportokban szinte újakat lehetett szerezni. Ami olyan volt, azt utána el is tudtam adni, hiszen nem használódtak el. Mióta nem nő úgy, és tovább használ egy ruhát, azóta nyilván mosási bolyhos, vagy kisebb foltok vannak (ami nagyon foltos, azt automatikusan dobom ki). Meg ugye kint játszik benne, kiszakad, kikopik. Így már meg sem próbálom eladni a cuccait. Max kabátot,ilyesmit, amit "ünneplősnek" használtunk. Vagy amit nem hordott.
Amit hordott, azokat átnézem, ami lyukas, foltos, az kuka.
Ami használható, jó állapotú, azt meg a családsegítőbe szoktam bevinni.
Én amit használtan kapok azt visszaadom.
Amit meg használtan veszek majd megpróbálom eladni, szerintem lesz az ár amiért elviszik. Van aki ezzel foglalkozik, hogy zsákozslag gyűjti az olcsó ruhát és próbálja drágábban továbbadni.
Én vettem használtan és adtam is el, meg adományozni is szoktam. Pár darab nyári ruha van még az ugye majd nyáron megy el. Ami jó állapotban volt és nem adományoztam el azt mindent eladtam. Nyilván ami bolyhos, foltos az kuka. Volt olyan ruha kétszer volt a gyereken, mert átugrotta a méretet.
Venni is szoktam, nemrég egy cuki márkás kabátot vettem a fiamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!