Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van a kisbabádnak, kisgyereked...

Van a kisbabádnak, kisgyerekednek olyan holmija, amit még te használtál kiskorodban és így "megörökölte"?

Figyelt kérdés

Pusztán csak kíváncsiságból kérdezem.

Nálunk ilyen pl. a Lego, a Duplo, rengeteg könyv, diavetítő filmekkel, pár kifogó és az én kiskádam.

Nálatok?

2015. dec. 8. 14:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
plüssök...kifogástalan állapotúak, mivel úgy óvtam őket mintha éltek vna! :D
2015. dec. 8. 14:27
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

elég sok minden nálunk is :)

tányér, pohár készlet, abból eszik ő is. lego, duplo, társasjátékok, diavetítő filmekkel, könyvek, plüssök, kisautók, kirakók, tüsi játék, dominó,

2015. dec. 8. 14:29
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Fiam van, szóval leginkább az öcsémről megmaradt ruhák ilyen örökölt darabok, az enyémek sajnos már nincsenek meg. Illetve babaruhája volt olyan, amit én is hordtam, aztán öcsém is, és utána a fiam is. De már nagyfiú, nyolc éves, nem nagyon venne fel olyat, ami megmaradt ilyen régről, hiszen ezek a kilencvenes években voltak menő rucik (színre, fazonra). Egyet kivéve, öcsém fürdőköpenyét használja, azt nagyon imádja :)

Játékból is inkább öcsém játékai maradtak rá, autópálya, vonatok, kisautók, illetve az én plüsseim közül rengeteg, azokat nagy becsben tartja.

Viszont könyvet sokat tudtam neki adni, én voltam a nagy könyvmoly gyerekként, nem öcsém, úgyhogy nagyon sok könyvem volt. Most jutottunk el odáig, hogy elkezdte őket olvasni. Bár tény, hogy én főleg olyanokat olvastam, amiknek lányok a főszereplői, ezek közül nem mindegyikért van odáig. De most, hogy belegondolok, az én könyveim nagy része meg még anyukámtól került hozzám, úgyhogy ezek többgenerációs könyvek :D

2015. dec. 8. 14:35
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is kb ezek: építő, könyvek, autópályás szőnyeg, ruhák.
2015. dec. 8. 14:37
 5/17 NikiDávid ***** válasza:
100%
Szia nekem anyu elövette az 1992 hordott ruháimat, az gond h fiam lesz igy nem tudom ráadni mert minden piros rozsaszin sárga ☺☺
2015. dec. 8. 14:46
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

32 éves etetőszék. Még a bátyámnak csináltatta édesapám.

Masszív darab, a kislányom a nyolcadik gyerek benne.

Olyan ruhák is vannak, amiket én hordtam.

2015. dec. 8. 14:47
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Kis takarók, 1 ruha, 1 hálóing, fülbevaló, babák, plüssök, mesekönyvek, diavetítő filmekkel, LEGO.
2015. dec. 8. 15:00
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs, a családi hátterem miatt.

Viszont anyósék pincéje rengeteg kincset rejt.

Sok játékot szedünk elő a fiunknak.

Matshbox-ok, '79-es Hotweels autók, duplo készletek, garázsok...

A diavetítő még nem került elő, de férjem szerint kettőt is rejt a pince...

Meg a szekrényeit is használjuk még, ami az ő szobájában volt. Meg rengeteg mesekönyvet is "örökölt" a fiam.

2015. dec. 8. 15:03
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy lányom és egy fiam van, mindkettönk babaplédjét megkapták, megvan még az óvodai ágynemüm is, néhány nagyobb ruha, plüssök, babák és egy búgócsiga, valamint rengeteg könyv.
2015. dec. 8. 15:12
 10/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Igazából régebben nem értettem, hogy anyukám miért tesz el ennyi mindent, de most már nagyon örülök neki.

Pont a napokban fürdettem a kislányunkat a kiskádban és anyukám is itt volt, nézte. Arról beszélgettünk, milyen vicces és fura is egyben, hogy jó régen ő ugyanígy fürdetett engem, most pedig a lányát és az unokáját látja ugyanilyen helyzetben.

A válaszokat olvasva beugrott, hogy nekünk is van a garázsban puzzle, társasjáték és gyereknyomda is.

2015. dec. 8. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!