Van a kisbabádnak, kisgyerekednek olyan holmija, amit még te használtál kiskorodban és így "megörökölte"?
Pusztán csak kíváncsiságból kérdezem.
Nálunk ilyen pl. a Lego, a Duplo, rengeteg könyv, diavetítő filmekkel, pár kifogó és az én kiskádam.
Nálatok?
elég sok minden nálunk is :)
tányér, pohár készlet, abból eszik ő is. lego, duplo, társasjátékok, diavetítő filmekkel, könyvek, plüssök, kisautók, kirakók, tüsi játék, dominó,
Fiam van, szóval leginkább az öcsémről megmaradt ruhák ilyen örökölt darabok, az enyémek sajnos már nincsenek meg. Illetve babaruhája volt olyan, amit én is hordtam, aztán öcsém is, és utána a fiam is. De már nagyfiú, nyolc éves, nem nagyon venne fel olyat, ami megmaradt ilyen régről, hiszen ezek a kilencvenes években voltak menő rucik (színre, fazonra). Egyet kivéve, öcsém fürdőköpenyét használja, azt nagyon imádja :)
Játékból is inkább öcsém játékai maradtak rá, autópálya, vonatok, kisautók, illetve az én plüsseim közül rengeteg, azokat nagy becsben tartja.
Viszont könyvet sokat tudtam neki adni, én voltam a nagy könyvmoly gyerekként, nem öcsém, úgyhogy nagyon sok könyvem volt. Most jutottunk el odáig, hogy elkezdte őket olvasni. Bár tény, hogy én főleg olyanokat olvastam, amiknek lányok a főszereplői, ezek közül nem mindegyikért van odáig. De most, hogy belegondolok, az én könyveim nagy része meg még anyukámtól került hozzám, úgyhogy ezek többgenerációs könyvek :D
32 éves etetőszék. Még a bátyámnak csináltatta édesapám.
Masszív darab, a kislányom a nyolcadik gyerek benne.
Olyan ruhák is vannak, amiket én hordtam.
Nekem nincs, a családi hátterem miatt.
Viszont anyósék pincéje rengeteg kincset rejt.
Sok játékot szedünk elő a fiunknak.
Matshbox-ok, '79-es Hotweels autók, duplo készletek, garázsok...
A diavetítő még nem került elő, de férjem szerint kettőt is rejt a pince...
Meg a szekrényeit is használjuk még, ami az ő szobájában volt. Meg rengeteg mesekönyvet is "örökölt" a fiam.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Igazából régebben nem értettem, hogy anyukám miért tesz el ennyi mindent, de most már nagyon örülök neki.
Pont a napokban fürdettem a kislányunkat a kiskádban és anyukám is itt volt, nézte. Arról beszélgettünk, milyen vicces és fura is egyben, hogy jó régen ő ugyanígy fürdetett engem, most pedig a lányát és az unokáját látja ugyanilyen helyzetben.
A válaszokat olvasva beugrott, hogy nekünk is van a garázsban puzzle, társasjáték és gyereknyomda is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!