Nálunk van sokminden ami az enyém volt és most a fél éves fiamnak használom. Bodyk, pulcsik, 2 mosható pelus, előkék, rugik de azt màr kinőtte, plüss állatok, könyvek, lego, duplo, sőt most hoztuk le a padlásról az etetőszéket amit még anyukám használt babakorában! :) Ezek a dolgok értékek, nem szabad kidobni.. persze ha olyan állapotban van.
Véletlenül sokkal jobban szereti, mint a megabloks-ot
Az még nehéz volt neki, az enyémek egyszerűbek, puhábbak voltak és sajnálom, hogy nem előbb túrtuk át a nagyi padlását.
2015. dec. 8. 18:35
14/17 anonim válasza:
1-2 ruha van, amit ráadtam a lányomra, és még az enyém volt. A könyvek és plüssök kitűnő állapotban vannak, nagyon vigyáztam annak idején rájuk. Illetve van egy fonott bevásárló kosara (a "rendes" kicsinyített mása) és azzal megyünk a boltba bevásárolni. Mindig megmosolyogják, hogy milyen aranyos, és meg kuncogok, hogy igazából az az "enyém" :D (Másfél éves múlt a lányom)
2015. dec. 8. 20:08
15/17 anonim válasza:
Egy rugdalózó, ami az enyém volt, aztán a húgomé, öcsémé, unokahúgomé most pedig a lányomé. A kiságy is az enyém volt, majd a tesóimé, de a lányom már legalább a 8. gyerek benne. Mondókáskönyveim. Meg most találtuk meg a padláson a férjem legós figuráit.
2015. dec. 8. 21:00
16/17 anonim válasza:
Egy plüss nyuszi, amit 3 évesen kaptam.
2015. dec. 9. 15:04
17/17 anonim válasza:
2. vagy 3. válaszoló vagyok.
nekem is sok mindent eltettek a szüleim és tényleg olyan jó :)
de nekünk vannak régebbi dolgaink is, pl. a nagypapám keresztapjának csináltattak egy kispadot. ez olyan mint régen az iskolapad volt, van asztal is hozzá, bele kell ülni. ez a padocska már több mint 100 éves és még mindig használjuk, körülbelül a 20. gyerek :D persze mindenki aki megkapja, egy kis felújítással kezdi, hogy épségben maradjon :)
de nagyszüleim is eltették apukám játékait, azzal is játszik a gyerekem is, pl. pajtás építő :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!