Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy bírjátok 2 kisgyerek...

Hogy bírjátok 2 kisgyerek mellett? Velem van a gond , ha teljesen kikészülök a gyerekeimtől?

Figyelt kérdés

1,5 éves és 4 éves , apuka ha itthin van minimálisat segít de annyit dolgozik, hogy kb egyedül viszem a haztartást meg a gyerekeket is.

Delben hoztam haza eddig a nagyobbik fiam oviból, de elkezdtem dolgozni azóta ott alszik. Akármikor hazahozom őket(a kicsi bölcsis) csak sírhatnákom van hova kerültem... az oviba , bölcsiben arany szabalykövető gyerekek , de itthon szetszednek mindent , ölik egymást. Pihenni nem tudok egy percet sem. 2 hónap után felmondtam megint itthon vagyok gyeden , gondoltam kivárom még 3 éves lesz mert én ezt nem bírom... nem is akszik még 1 éjszakát sem egyben. Dolgozni is azért mentem vissza mert a 400km.re lakó nagyszülők azt javasolták biztos az a bajom nem vagyok nélkülük. Hát nem jött be. Se így nem jó se úgy , teljesen kész vagyok és bűntudaton van az egéaz érzéstől. Ennek tényleg ilyen rohadt nehéznek kéne lennie? Mert én ezt nem tudom.meddig birom még. Sokszor eszembejut hamarabb lennék egyedülalló anya , mert hétvégén legalább apánál kéne lennie a gyereknek kötekezően és akkor lenne időm pihenni is. Hogy lehet ezt bírni ezt.. nem hogy munkában... elmentem és összeestem kb. Pedig csak 6 óráztam 2 hónapot.. ha ezt kell egész életemben csinálni én leszúrom magam tényleg

okt. 21. 18:42
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Kaptam hideget meleget még jó, hogy csak ma olvastam a legtöbbet.. kegyetlen némelyik, de megnyugtat, hogy vannak empatikusabbak is. Köszönöm. Nagyon nehéz a 2 kicsivel és sokszor kiborulok mostanában.
okt. 24. 14:18
 22/24 anonim ***** válasza:
0%

19es egyik se :-D Bár ha elhagynának se lenne akkora probléma, élnénk tovább a saját lakásomban, és dolgoznék mint most.

És de, ha valaki eltart, akkor tartozom neki annyival hogy nem otthon vakargatom a sunust, ha a gyerekek intézményben vannak, mert akkor kb semmiért tartanak el.

okt. 25. 18:26
 23/24 A kérdező kommentje:
Aki Gyedet kap azt nem tartják el
okt. 25. 20:52
 24/24 anonim válasza:

Ezzel a mentalitással,hogy tudsz együtt élni?

A "férjednek" nem tartozol heti legalább 1 cumival,meg anállal,mert adott pénzt a bevásárlásra,amiből megfőzhettél? Vagy odatartod magad igény esetén csak mert többet keres nálad?

Nem érzed magad prostinak? Aki már ennyire anyagias gondolkozású,mint te, miért nem érted,hogy ez egy átmeneti állapot és ez ezzel jár? Akkor szüljön a férjed és menj dolgozni. Told meg annyiszor és úgy ahogy akarod miközben látod,hogy mennyire szét van szerencsétlen. Hányadék vagy.

tegnapelőtt 05:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!