Hogy értsek szót a gyerekeimmel hang nélkül?
Ezerszer mondtam már neki, hogy nem haragszom, még apa is felhívta telefonon ma nap közben. Mondta is, hogy jó, értem. Aztán 5 perc múlva megint hozta a mesekönyvet. Nem értem, miért ilyen értetlen.
A kicsi meg visszaél a helyzettel, azt látom. Persze alapjában elég harsány vagyok, szóval most azt hiszi, hogy nem szólok rá, akkor szabad. Meg is van lepve, remélem nem "romlik" most el a gyerek, ma már pofozkodott is velem, azt is kipróbálta, hogy hagyom-e.
Köszönöm. Igen, ezt a suttogást én is hallottam, hogy nem tesz jót. A férjemmel levelezek, de a gyerekekkel nem tudok mit tenni. A kicsi nagy franc, mert ha csúnyán nézek, és mutatom az ujjammal, hogy nem szabad, akkor leutánoz, ő is csúnyán néz, és megfenyeget. Hát, itt tartunk. De még vele jobb, ha az oviból hazahozom a nagyobbat, inkább ő beszéltet.
Ma is hazafelé: anya, mi ez a füst, anya, mit csinál a néni, anya, mit jelent ez a közlekedési tábla, anya, anya, válaszolj már, hát haragszol rám?
Komolyan kiborított már, hogy miért nem érti, hogy nem tudok beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!