Kisgyerekkel mennyire szerették kint lenni "a levegőn"?
Egész életemben utáltam kint lenni, muszájból gyerekkel meg pláne, nem is mentünk túl gyakran, még az udvarra sem - kertesházban lakunk.
Meg alapból a nagyobb borzalmas fajta volt mindig is, még a játszótérre készülődés is földön fetrengős hisztit váltott ki belőle, hiába szeret oda járni az átlag gyerek...
Napi 2x2 órát vagyunk lent.
Esőben, hóban, kánikulában. 1 éves kora óta, most 2,5 éves.
Kövezzetek meg de én muszájból csinálom. Ha kint vagyunk boldog, rohangál, igy szuperül lefárad. Ha itthon vagyunk, akkor átrendezi a lakást. Így leviszem inkább.
Ha épp jó idö van, akkor én is élvezem, de a többi évszakban csak túlélem. 😁
Nem szeretem, egyedül nem is indulok el csak a bölcsibe.
Teljesen kiszámíthatatlan, legtöbbször a zebra közepén találja ki hogy mégse jön tovább, váratlanul megtorpan. Hisztirohamot kap ha nem arra sétálunk amerre szeretne. Mostanában a körülkerített játszóra nem is akar bemenni, pedig ott legalább kis térben lehetne futni utána.
Keresi a veszélyt.
Nekem stressz az egész, az öltözéssel nincs gond, ha itthon vagyunk teljesen kezelhető.
Pont mint a #12 uralok kint lenni.
A fiammal elmegyünk a boltba délelőtt, közben fél óra játszótér, aztán megyünk haza.
Összesen egy-masfel orat vagyunk kint naponta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!