Anyukák! Mi az amit a legjobban szerettek csinálni, ami a legjobban "kikapcsol" titeket? (Ami nem a babával, kisgyerekkel kapcsolatos)
Olvasni és írni.
A Tasmán ördögöm mellett erre kevés időm jut, úgyhogy van, hogy a wc-re viszem a könyvemet. :D
Most vásárolgattam néhány új regényt a vaterán, legfeljebb elteszem és reménykedem, hogy majd a nyaraláskor ki tudom őket nyitni és nem csak a hátsó borítót elolvasni.
Úszni!
Heti háromszor úszom korán reggel egy órát!
Nagyon kikapcsol. Hogy is mondjam, ott csak én vagyok. Nem anya, nem feleség, hanem én!
A zene. Imádok zenét hallgatni, de nem csak úgy háttérzajnak, hanem lefekszem, fülhallgató a fülembe és csak hallgatom...Persze ilyet már nagyon régen csináltam... :(
Úgyhogy áttértem az olvasásra, ilyenkor teljesen egyedül vagyok a szobában, este, csak olvasólámpa ég, gyerekek alszanak, férjem valami motoros-összeszerelős dolgot néz....hmmmm!!!!
Épp aukciós oldalakon próbálom visszaszerezni a családom (felmenőim) tulajdonát. Több-kevesebb sikerrel, de működik.
Valamint családfát kutatok már lassan 9 éve.
Emellett elviszem futtatni a 2 éves tacskónkat vagy csak sétálni, bár azt a lányunk mellett is szoktam. Egész jól összeszoktak.
Ha pedig lazulásra vágyom, akkor dr. Csont és Helyszínelők minden mennyiségben!
Vezetek.
Beülök az autóba, ablak leteker, rádió bekapcsol és megyek...néha cél nélkül, de általában nagybevásárolni...
:)
De komolyan, a vezetés kikapcsol, és lehet, hogy bután hangzik, de feltölt energiával.
Ezen kívül blogot írok, azt is imádom.
Állítólag jól és érdekesen írok.
Olvasás és a futás. (Bár futni ritkán jutok el, mert olyan hulla vagyok estére, munka után.)
Este, ha lefektettem a lányomat, akkor addig olvasok, amíg a szeme le nem csukódik, ez valamikor fél óra, van amikor 1, de van olyan is, hogy 10 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!