Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Mi az amit a legjobba...

Anyukák! Mi az amit a legjobban szerettek csinálni, ami a legjobban "kikapcsol" titeket? (Ami nem a babával, kisgyerekkel kapcsolatos)

Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 20:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Én kertészkedni szeretek és sudokuzni ha van rá időm!
2012. ápr. 11. 14:11
 22/25 anonim ***** válasza:
Jaj, tényleg, sudokuzni, rejtvényt fejteni én is nagyon szeretek :) De azt főleg házon kívül szoktam, pl. ha orvoshoz kell mennem, vagy bármi olyan helyre, ahol várni kell, akkor mindig van nálam rejtvényújság.
2012. ápr. 11. 14:28
 23/25 anonim ***** válasza:
Kimegyek a Maros partra és csak ülök, nézem a vizet és hallgatom a természet zajait. Erdélyi kisvárosunk közepén folyik át a Maros, és ilyen szép időben ez az, ami legjobban kikapcsol. Télen pedig az olvasás.
2012. ápr. 11. 14:56
 24/25 anonim ***** válasza:
Olvasás, főzés és összejárunk egy páran tornázni a saját örömünkre.
2012. ápr. 11. 14:59
 25/25 anonim ***** válasza:
Olyan szépeket írtatok!! ;-) Engem a zenehallgatás,horgászat és vezetês köt le és kapcsol ki telhesen!! :-))
2012. máj. 14. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!