Anyukák! Mi az amit a legjobban szerettek csinálni, ami a legjobban "kikapcsol" titeket? (Ami nem a babával, kisgyerekkel kapcsolatos)
Szeretek aukciós oldalakon eladni, ezzel foglalatoskodni. Nem kevés pénzt hoz a konyhára.
Ezenkívül hihetetlen mód kikapcsol egy jó film a moziban, főleg, ha 3D-s és persze a férjemmel nézem:P
Zenehallgatás, Investigation Discovery minden mennyiségben. hirtelen ennyi.
olvasni szeretek és filmet nézni,valamint netezni.
mostanában sok sorozatot megnéztem,függő lettem.megnéztem a teljes spartacust,ez három évad,a nancy ül a fűben sorozatot,és lassan végére érek a tudoroknak.hogy utána mi következik,azt még nem tudom.a tudorok nagyon hasznos volt,mert felelevenítettem történelmi ismereteimet, utánanéztem ennek a kornak.
a spartacus is nagyon tetszett,olyan élőnek tünt az egész,kivéve a több hektoliter vért,ami elfolyt benne,de maga a történet nagyon jó volt
Mivel az én kis ördögöm állandóan igénybevesz, még egy egyszerű ebéd megfőzése is kihívás. Nagyon-nagyon akaratos, és kiveszi minden energiám, nagyon sok a hiszti.
Ilyenkor a mama jön, és vigyázz rá, mi pedig felülünk a férjemmel a motorra, és megyünk világgá....ilyenkor semmi más nincs (hála) a fejembe. :) De ezt csak jó időben tudjuk megcsinálni.
Próbáltam olvasni, hiszen ezt is nagyon szeretem, de mire rendbe kerül a család este 10, max3 oldal után kidőlök én is.
Havonta egyszer elvisszük a picúrt Messzi-mamához egész hétvégére. Akkor nagytakarítok,jó kikapcsolódás ez is, ahhoz képest amit hétközben élünk át. :) Remélem ahogy nő, egyre "önállóbban" tud majd játszani, vagy bármit csinálni, és lesz időm legalább egy könyvet kiolvasni :).....ez álom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!