Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Mi az amit a legjobba...

Anyukák! Mi az amit a legjobban szerettek csinálni, ami a legjobban "kikapcsol" titeket? (Ami nem a babával, kisgyerekkel kapcsolatos)

Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 20:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Táncolás,olvasás,biciklizés. Néha jól kirittyentem magam és elmegyek sétálni barátnőkkel,pletyizünk,kávézunk,kirakatot nézünk.
2012. ápr. 6. 12:08
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha babáim alszanak és éppen nincsen más fontos dolgom, akkor olvasok! Imádok olvasni.
2012. ápr. 6. 19:10
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Varrni "tanulok"(felújítottam a dédi régi Singer-ét),festek(fal-festés általában),kutyázok(első kutya-gyerekem egy francia-bulldog)és még sorolhatnám mert sok mindent szeretek......de ami kikapcsolódás nekem valóban,az nekem családdal(2 gyerek,négy és másfél évesek,és egy férj) teljes!
2012. ápr. 11. 11:00
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Régen szerettem olvasni, most inkább horgolok, régi családi videókat nézek szabadidőmben. Bicózni lenne jó, de nem jó a bicóm :/
2012. ápr. 11. 11:51
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Szeretek aukciós oldalakon eladni, ezzel foglalatoskodni. Nem kevés pénzt hoz a konyhára.

Ezenkívül hihetetlen mód kikapcsol egy jó film a moziban, főleg, ha 3D-s és persze a férjemmel nézem:P

Zenehallgatás, Investigation Discovery minden mennyiségben. hirtelen ennyi.

2012. ápr. 11. 12:12
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

olvasni szeretek és filmet nézni,valamint netezni.

mostanában sok sorozatot megnéztem,függő lettem.megnéztem a teljes spartacust,ez három évad,a nancy ül a fűben sorozatot,és lassan végére érek a tudoroknak.hogy utána mi következik,azt még nem tudom.a tudorok nagyon hasznos volt,mert felelevenítettem történelmi ismereteimet, utánanéztem ennek a kornak.

a spartacus is nagyon tetszett,olyan élőnek tünt az egész,kivéve a több hektoliter vért,ami elfolyt benne,de maga a történet nagyon jó volt

2012. ápr. 11. 12:20
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Turkálni. Fogok egy ezrest, és addig nem adom fel, amíg be nem szerzek egy tuti ruhadarabot, vagy bizsut. Engem nagyon kikapcsol a vadászat, és még jobban is érzem magam az új, csajos cuccomban. Csak ajánlani tudom.
2012. ápr. 11. 12:25
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Engem a motorozás kapcsol ki, és a sütés-főzés!
2012. ápr. 11. 13:16
 19/25 anonim ***** válasza:

Mivel az én kis ördögöm állandóan igénybevesz, még egy egyszerű ebéd megfőzése is kihívás. Nagyon-nagyon akaratos, és kiveszi minden energiám, nagyon sok a hiszti.

Ilyenkor a mama jön, és vigyázz rá, mi pedig felülünk a férjemmel a motorra, és megyünk világgá....ilyenkor semmi más nincs (hála) a fejembe. :) De ezt csak jó időben tudjuk megcsinálni.

Próbáltam olvasni, hiszen ezt is nagyon szeretem, de mire rendbe kerül a család este 10, max3 oldal után kidőlök én is.

Havonta egyszer elvisszük a picúrt Messzi-mamához egész hétvégére. Akkor nagytakarítok,jó kikapcsolódás ez is, ahhoz képest amit hétközben élünk át. :) Remélem ahogy nő, egyre "önállóbban" tud majd játszani, vagy bármit csinálni, és lesz időm legalább egy könyvet kiolvasni :).....ez álom :)

2012. ápr. 11. 13:35
 20/25 anonim ***** válasza:
Szintén olvasok.Most épp Szent Johanna gimit.8részes sorozat eddig 6jelent meg..) Visszahozza a középiskolai éveket. Séta. Most hogy nagyobb csak ugy séta a városban... Mászkálni,kirakatokat nézni. Este 7körül elmenni párommal sétálni,gyrosozni.. Haverommal msn-ezni...
2012. ápr. 11. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!