Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire rakjátok ki a gyereke...

Mennyire rakjátok ki a gyerekeiteket a social media felületekre?

Figyelt kérdés

Első gyermekemmel vagyok várandós. Sem én, sem a férjem nem tervezünk túl sok fotót feltölteni a babánkról sehova, de már előre stresszel az, hogy jó pár családtagom nem így gondolkodik. A húgomnak előbb lett gyermeke mint nekem, konkrétan ahogy küld anyámnak egy képet privátban 0.001 másodpercen belül kérdés nélkül már fent van facebookon, tiktokon és ki tudja még hol. Ez engem nagyon bosszantana, de a hugomat nem zavarja különösebben.

Nem szeretném ha emiatt feszültség lenne köztem és anyám között de már előre aggaszt, hogy erről egyáltalán majd beszélnem kell vele, hogy a megkérdezésem nélkül ne töltsön fel semmit a gyerekről. A legkisebb tiktok függő húgomról (12 eves) nemis beszélve, aki a social media világában nőtt fel és neki aztán nem lehet elmagyarázni, hogy van amit nem kellene feltölteni a facebookra pl..

Nektek volt hasonló a családban, hogy kezeltétek?

Köszönöm ! 27N

okt. 16. 18:07
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
60%
Ezt ne itt kérdezd, itt a többség " szent" és azt mondja nem tesz ki soha semmit, az oldalt se használja ( de azért van profilja), a face mégis tele van hányva napi 30 kb ugyanolyan fotóval az emberek gyerekeiről, mintha rajtuk kívül mást érdekelne😂
okt. 18. 18:07
 32/32 anonim ***** válasza:
73%

Én sokakat ismerek akiknek nincs, még többet akiknek van ugyan, de semmilyen magánéleti, csaladi fotót nem tesznek ki, magukról max. arcképet, de neha oda is csak egy sima "jellemző" fotót, es csak eseményeket, hirdetéseket, stb. osztanak meg... egy csomójuknak évente egyszer van tele a szülinapi köszöntésekkel az oldaluk, aztan a nagy semmi a következő szülinapig.

Maradjunk annyiban, hogy van azért egy nem kis réteg, aki nem tol fel magárol mindent a netre. Magát sem, gyereket sem. A kettő általaban összefügg, ha nem is mindig.

okt. 18. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!