Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szökőkútban engeditek játszani...

Szökőkútban engeditek játszani/ szaladgálni a gyerekeiteket?

Figyelt kérdés
Nem arról van szó, pancsol benne; hanem hogy konkrétan benne fürdik ruhástól.
jún. 17. 23:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
99%
Nyilván nem. Szigorúan tilos.
jún. 17. 23:15
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogom engedni
jún. 17. 23:15
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én pancsolni se engedem, tele van vegyszerekkel.
jún. 17. 23:24
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy
jún. 17. 23:29
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt, de tilos is! Sajnos azt nem mindig ússzuk meg, hogy belenyúljon, pedig az sem túl jó.
jún. 17. 23:31
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, hiszen az nem erre van kitalálva, nem olyan vegyszerek vannak benne, mint egy medencében.
jún. 17. 23:33
 7/16 anonim ***** válasza:
77%

A 21 hónaposomnak szerencsére még eszébe sem jut, de természetesen nem is fogom engedni.

Mindig meglepődök, hogy mennyi gyereket látok fürdeni benne, ránézésre jól szituált szülők gyerekeit is, nem is értem...

Az egy dolog, hogy a tiltás önmagában nem érdekli őket, de az sem, hogy mennyire egészségtelen?

Mondjuk felénk még mindig divat az autós hordozóban sétáltatni órákig az újszülötteket is a lakótelepen, szóval nem is értem, hogy miért lepődök meg 🙄

jún. 17. 23:42
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem engedjük. Ahol ilyen földből kijövő vízsugarak vannak, ott sétálhatnak köztük, megpróbálva kikerülni a vizet.
jún. 18. 00:13
 9/16 anonim ***** válasza:
66%
Van az a fajta szökőkút, ami arra van kitalálva, hogy szaladgálj "benne", közte, ott igen. Klasszikus medencésben nyilván nem.
jún. 18. 00:15
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Plusz a mi lakótelepünkön a szökőkúthoz tartozik egy mini patak, ha gumicsizma van rajta, akkor abba bemehet (legalábbis szerintem a férjem meg szokta engedni, nem velem szokott menni).
jún. 18. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!