Pár pici pattanást hogyan kezeltetek gyermekednél?
Figyelt kérdés
Nem sok, pár darab a homlok részen. Mi jó rá vagy mivel lehet csökkenteni, hogy kijöjjenek?okt. 15. 11:21
1/8 anonim válasza:
Mennyi idősen? Kiskamaszkorban tonikkal törölte át az arcát naponta 1x.
2/8 A kérdező kommentje:
segített?
most kamaszodik :)
okt. 15. 11:27
3/8 A kérdező kommentje:
mármint a tonik segített?
okt. 15. 11:28
4/8 anonim válasza:
Őszintén? Sehogy. Megvárjuk, amíg kinövi. Anyám egy fél patikát rákent a fejemre, meg lenyomott a torkomon, semmi értelme nem volt. :))))
5/8 anonim válasza:
Igen használt, 14-15 évesen évente 2x kozmetikus kitisztította az arcát. Szerencsére nem volt vészes, és azt nem akartam, hogy ronda heges legyen, ezért csak évi 2 alkalom volt.
Most 16, már kozmetikus nem szükséges, esti arcmosáshoz ezt használja:
Ajánlás alapján kezdte el használni, de tényleg nagyon jó, szépen rendben tartja az arcát, érdemes kipróbálni!
7/8 anonim válasza:
Szerintem gyereknek és felnőttnek is az egészséges bőr titka, hogy tiszta és hidratált legyen. Én mindenképp olyan arclemosót használnék, ami hidratál, nem szárít. Egy zsíros bőrnek sem tesz jót, ha szárítva van. (Attól, hogy pattanásos, még lehet száraz is a bőre, nem feltétlen zsíros). Száraz bőrre valami zsírosabb arckrémet adnék neki, zsírosabbra valami könnyebbet. Ha a gyerek igényli. Erőltetni nem erőltetném, bár vízzel nyilván mossa meg minden reggel, este. De ha kérne segítséget a megoldásra, akkor én ezeket adnám. A Cerave, La Roche Pose, Eucerin, stb. gyógyszertári márkák szerintem elég jók, és nincsenek telenyomva parfümmel. Ettől még lehet, hogy nem múlik el a pattanás, de szerintem ez a legtöbb, amit lehet tenni, a többit ki kell várni.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a hozzászólásokat
okt. 15. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!