A nagy 6 évesen már a pillangó alapjait gyakorolja. Kisebbik 3 éves és nála egyelőre a vízbiztonság a cél.
A lányaim úszóoviba járnak. A kiscsoport első napjától mennek a medencébe mindennap.
3. Ez nem probléma. Engem suliban pár hónap alatt nem tudtak megtanítani úszni. Aztán egy nyaraláson pár nap alatt sikerült megtanulnom.
Ez általában véve jellemző volt az iskolákra, hogy nagy erőlködve próbáltak ott tanítani valamit, de nem ment. Iskolán kívül meg simán.
Engem mindig érdekelt mit tekintenek úszásnak.. az enyém már 4-5 évesen kutyába/elrugaszkodással siklott pár métert, illetve kutyában pár percig nem süllyedt el, de abbahagyta az úszást és elsüllyedt, ha pl belement a víz a szemébe. Medencét átúszni kutyában 7-8 évesen, ekkor volt először biztos a tudása, hogy ne álljak a közelében, ha nem ér le a lába. 300 métert meg most, 10 évesen többmétermély hullámzó tengerben, már néznem sem kellett. Kifejlesztett valami mellúszásfélét, hogy ne legyen vizes a feje..
Gyorst, hát és normál mellúszást a mai napig nem tud, hiába járt úszni pár hónapon át heti kétszer. Szerintem nem tud úszni, lassú és szenved, de legalább már nem fél. De fennmarad a vizen és kegyetlen lassan halad, tud lebegni is már
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!