Tetszik az Ottó név? Adnád a születendő kisfiadnak?
Figyelt kérdés
okt. 7. 20:46
21/27 anonim válasza:
Bánk bán negatív szereplője jut róla eszembe.
Egyébként formailag, hangzásilag sem tetszik.
22/27 anonim válasza:
Nekem az egyik kedvenc nevem. Férfias, határozott, vagány és nem lesz belőle 5 másik az oviban mint a Benettekből, Noelekből, Medoxokból és Bencékből.
24/27 anonim válasza:
"Férfias, határozott, vagány" - Kicsit sem. De valóban jobb, mint a Nolen és társai. Inkább valamilyen "kocka" gyerek jut eszembe róla, vagy valaki, aki hűvös, távolságtartó. A becézése pedig /"Oti"/ kifejezetten feminin, mivel az Otíliának is a becézése. De adjad nyugodtan, szerintem alapból emiatt a név miatt nem fogják piszkálni.
25/27 anonim válasza:
24es én két Ottót ismerek, egyik 21 éves, magas, jóképű szőke fiú, és a beceneve Totó, ami szintén vagány szerintem, a másik egy 6 éves nagydumás, vigyorgós, fekete göndör hajú, kék szemű kiskrapek aki kidumál a cipődből 5 perc alatt.
26/27 anonim válasza:
Elavult, régi név...az Ottó név hallattán mindig valamilyen szerelő jut az ember eszébe akit hirtelen kell kihívni mert baj van.
27/27 anonim válasza:
26# nekem meg a Jóban rosszbanos rendőr :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!