Nem, szerintem is borzalmas név, öreges, fura a hangzása, nem lehet becézni. Van egy fiatal srác ismerősöm, aki Ottó, mindenki Tótottónak gúnyolja (amúgy nem Tóth a vezetékneve).
okt. 7. 23:13
12/27 anonim válasza:
Nem, csak ha 100 éves lenne. De akkor meg gondolom, már lenne neve. Amúgy nincs születendő kisfiam, pár hete már megszületett. Ez a név fel se merült. Mondjuk azért is vicces lenne, mert a vezeték nevében is csak o magánhangzó van.
okt. 7. 23:58
13/27 anonim válasza:
Én német nemzetiségűként írom, hogy adná a fene. Ritka ronda név. Még a germánoknál is annak számít. Nem hiába nincs benne ott sem az első 200-ban. Mintha Magyarországon a Dezsőt vagy Taksonyt adnád.
okt. 8. 05:31
14/27 anonim válasza:
Tetszik, és ha nem lenne már másik név ami a tuti befutó, akkor listás is lenne. Bár a befutó nevünk is hasonló kategória.
Ismerek egy 3 éves Ottót, nagyon illik rá a név.
okt. 8. 06:09
15/27 anonim válasza:
Szerintem klassz név és ezerszer egyedibb, mint a sok Nolen meg Benett meg társaik. Konkrétan ebben az évben az ismerősi körben minden második kisfiú Nolen lett, nevetséges.
Az Ottó férfias, lehet becézni (Oti pl.) és ha illik a vezetéknévhez, szerintem jó kis név. Nem szabad elfelejteni szerintem, hogy nem egy babának adunk nevet, hanem egy embernek, aki később felnőtt is lesz.
okt. 8. 06:54
16/27 anonim válasza:
15 igazad van, ezerszer jobb mint a Noel, Benett, Medox és a hasonló elcsépelt unalmas nevek.
okt. 8. 06:57
17/27 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, listás is nálam, Otiként becézve kifejezetten vagány. A férjemnek nem tetszik. Még nem tudjuk, fiút vagy lányt várunk-e.
okt. 8. 07:40
18/27 Misery válasza:
És akiknek tetszik, azok miért vannak lepontozva? XDD
Amúgy én nem adnám, de szerintem nem csúnya, teljesen vállalható. Inkább, mint a negyvenedik Benett, Noel és az ötvenedik Bence, Zsombor.
okt. 8. 08:56
19/27 anonim válasza:
#18! Nekem nem tetszik, mégis le vagyok 🤷🏼♀️Azt hiszik az emberek like jel, akivel nem értenek egyet, nyomják a pirosat. Mivel ízlés kérdése, mindenkit meg lehet sorozni a másik oldalról, hiába hasznos a válasz.
okt. 8. 09:04
20/27 anonim válasza:
Annyira nem tetszik, hogy adjam, de vállalható név. A manapság felkapott nevek között akad rengeteg, ami sokkal gázabb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!