Aki tudatosan nem vàllal gyermeket,mi az miért nem?
Mert nem vállal és kész. Ismeri annyira önmagát hogy tudja nem neki való a gyerekvállalás.
Nekem van gyerekem, de előtte is voltak céljaim és ezek után is lesz. Nem ő életem egyetlen értelme, ez hülyeség és rém unalmas élete lehet azoknak akiknek a gyerek az élet értelme csak. Kicsit legyünk már nyitottabbak az életre, annyi más csoda van a világban.
Honnan veszed, hogy bármi is eltántorítja? Vagy talán egyszerűen nem akar, és kész. Senkinek semmi köze hozzá, minden élet más.
Azt meg szülőként mondom, régen rossz, ha valakinek az az életcélja, hogy anya vagy apa legyen. Annak igazából akkor nincs is életcélja, mert nem igényel nagy teljesítményt párszor védekezés nélkül szexelni.
Szóval ilyen szempontból is igen aggályos a kérdésed.
Először is rengeteg oka lehet annak, ha valaki nem akar gyereket.
Másodszor a kérdésed azon része értelmetlen, hogy az illetőnek mi az életcélja. Ugyanis az elég primitív ember, akinek csak a szaporodás az, más nincs.
Nekem ugyan vannak gyerekeim, de mind felnőtt már, ennek ellenére még most is vannak céljaim, az életem értelme meg nem a gyerekek létrehozása volt, az ettől teljesen független.
Türelmetlen vagyok. Imádom a munkám. Van rengeteg hobbim. A férjemmel (szerencsére ő sem szeretett volna soha) van, hogy éjfélkor indulunk meg városnézésre valahova. Szeretünk utazni, túrázni, van sok közös hobbink. Ő is imádja a munkáját. Nem fér bele az életvitelünkbe.
Alapvetően nem szeretjük a kötöttségeket, igényünk van a szabadágra. Szeretjük ha azt csinálhatjuk amit akarunk és akkor amikor akarjuk. Szeretjük a spontán dolgokat.
Van egy unokaöcsém és egy unokahúgom, őket imádom, de belőlük is elég 1-2 óra és örülök, hogy van hova visszaadom őket. Alapvetően nem szeretem a gyerekeket és nem is tudok velük mit kezdeni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!