Aki tudatosan nem vàllal gyermeket,mi az miért nem?
Figyelt kérdés
Mi az ami eltántorítja ettől? Mi az életcélja egy ilyen embernek?okt. 4. 19:20
11/13 anonim válasza:
Hidd el, nagyon sok életcélom van, amibe nem tartozik a gyerekvállalás. Soha az életemben nem volt olyan időszak, hogy vágytam volna rá. Én csak sajnálni tudom az olyat, akinek ez az egyetlen életcélja.
12/13 anonim válasza:
2 gyerekem van,tudatosan vállaltuk és imádjuk őket.Mégsem merülne fel bennem soha ez a kérdés,a válasz egyértelmű.Egy csomó célom van még,amiben bizony ők nem szerepelnek.
Mindenkit teljesen megértek aki nem szeretne gyereket.Nekünk így teljes,másnak úgy.
13/13 anonim válasza:
Az emberek 99%-ának semmiféle életcélja nincs valójában, ezért fogja rá a szaporodásra, hogy az...
Nos, én egyszerűen semmiféle vonzót nem látok a gyerekvállalásban, egyáltalán nem vágyom rá - így aztán nincs is "eltántorító" hatás.
A gyerekeket, sőt, általánosságban az embereket sem szeretem, beleértve a család nevű intézmény tagjait is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!