Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Második keresztnévnek az...

Második keresztnévnek az Anakin név?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nézegettük a minap az anyakönyvezhető fiú neveket, a férjem szeretné második keresztnévnek az Anakin nevet adni a kisfiúnknak, egyébként a vezetékneve nagyon gyakorinak számít, az első keresztneve a babának pedig egy teljesen hétköznapi név lesz amit az édesapám után fog kapni.

Kíváncsi vagyok mi a véleményetek 😊

okt. 2. 18:07
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
31%
21. Nem az vagyok akinek a fiának a nevét itt fikázod de amúgy a válaszoló fiát Medoxnak hívják, és nekem is van Medox nevű ismerősöm, képzeld senki sem fikázza.
okt. 2. 19:55
 22/33 anonim ***** válasza:
17%

Csak bunkó szülők (mint pl a Detoxos válaszadó) gyereke fogja csúfolni legyen bármilyen neve…

Amúgy szerintem tök jó a hangzása… ja és a Medox is szép név, én is simán adnám a fiamnak!!!!

okt. 2. 20:00
 23/33 anonim ***** válasza:
50%
“Kedves” 20-as, kivancsi lennek arra hogy a te gyereked hogy hivjak ha mar ennyire tudsz csufolodni felnott lettedre…
okt. 2. 20:03
 24/33 anonim ***** válasza:
79%
A kolléganőm mai napig emlegeti, hogy halottak napján voltak valami istenhátamögötti faluban rokonok sírjánál, és ordított egy cigányasszony a gyerekének, hogy Anakin, gyere már ide!! Pedig ez már vagy 5-6 éve történt vele. Ultragáz név.
okt. 2. 21:11
 25/33 anonim ***** válasza:
86%
De minek adni, főleg masodik névnek? Mert ha úgy akarjatok hívni, akkor adjátok első névnek. De második nevét nem használja senki, akkor már legyen jó röhejes név legalább, vagy mi a cél?
okt. 2. 21:44
 26/33 anonim ***** válasza:
42%
Ha csúfolni fogják a gyerekek a gyerekedet ilyen névvel, az teljes mértékben a primitív, rosszindulatú, ostoba szüleik miatt lenne. Ugyanis a mai gyerekeket nem érdekli a Star Wars. Azt sem tudják ki az az Anakin. 90 %-ban a szüleik / tanáraik hívják fel a figyelmet a társuk "hülye nevére". Láthatod, hogy itt is mennyi bunkó nőstény van
okt. 3. 02:29
 27/33 anonim ***** válasza:
88%

21 lehet nem tudsz róla.. fültanuja voltam hogy még az óvónő is vicceskedett a kis Medike nevével.úgyhogy ha azt hiszitek nem csúfolják, dehogy nem, csak nem szemtől szembe.

Nővéreméknél is listás volt a Medox, szegény dédimama, már nem hallott tökéletesen, visszakérdezett miért akarják Kemotoxnak nevezni a gyereket.

okt. 3. 05:38
 28/33 anonim ***** válasza:
27%

Ez a baj hogy ilyen hülye óvónők meg tanárok vannak, és rohadtul igaza van a 26-osnak, hiába pontozták le.

A gyerekek nem gonosznak születnek, bántalmazónak, vagy éppen rasszistának hanem a bunkó, primitív családja teszi őket azzá. Egy gyerek aki meg van nevelve nem fog gyűlölködni sem a neved, sem külső tulajdonságod miatt.

okt. 3. 09:48
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekek tényleg nem biztos hogy tudják ki az az Anakin, én se tudtam, azt tudtam hogy van Darth Vader, meg Yoda meg Leila hercegno, de a sztorit nem ismertem…

Én felnőttként szerettem meg a star warst, gyerekkent apám sokat nézte, megvoltak nekünk a filmek meg talan kazettan is 😅 jeleneteket lattam a filmbol, de nem birt ravenni soha hogy megnezzem oket teljes egeszeben

okt. 3. 10:15
 30/33 anonim ***** válasza:
88%

29es, most már ovisoknak is engedik a szülők, ezt is meg a Marvel történeteket is.

Mondjuk én még mindig inkább lennék Anakin vagy Optimuszprájm mint Medox

okt. 3. 16:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!