Második keresztnévnek az Anakin név?
Sziasztok
Nézegettük a minap az anyakönyvezhető fiú neveket, a férjem szeretné második keresztnévnek az Anakin nevet adni a kisfiúnknak, egyébként a vezetékneve nagyon gyakorinak számít, az első keresztneve a babának pedig egy teljesen hétköznapi név lesz amit az édesapám után fog kapni.
Kíváncsi vagyok mi a véleményetek 😊
Csak bunkó szülők (mint pl a Detoxos válaszadó) gyereke fogja csúfolni legyen bármilyen neve…
Amúgy szerintem tök jó a hangzása… ja és a Medox is szép név, én is simán adnám a fiamnak!!!!
21 lehet nem tudsz róla.. fültanuja voltam hogy még az óvónő is vicceskedett a kis Medike nevével.úgyhogy ha azt hiszitek nem csúfolják, dehogy nem, csak nem szemtől szembe.
Nővéreméknél is listás volt a Medox, szegény dédimama, már nem hallott tökéletesen, visszakérdezett miért akarják Kemotoxnak nevezni a gyereket.
Ez a baj hogy ilyen hülye óvónők meg tanárok vannak, és rohadtul igaza van a 26-osnak, hiába pontozták le.
A gyerekek nem gonosznak születnek, bántalmazónak, vagy éppen rasszistának hanem a bunkó, primitív családja teszi őket azzá. Egy gyerek aki meg van nevelve nem fog gyűlölködni sem a neved, sem külső tulajdonságod miatt.
A gyerekek tényleg nem biztos hogy tudják ki az az Anakin, én se tudtam, azt tudtam hogy van Darth Vader, meg Yoda meg Leila hercegno, de a sztorit nem ismertem…
Én felnőttként szerettem meg a star warst, gyerekkent apám sokat nézte, megvoltak nekünk a filmek meg talan kazettan is 😅 jeleneteket lattam a filmbol, de nem birt ravenni soha hogy megnezzem oket teljes egeszeben
29es, most már ovisoknak is engedik a szülők, ezt is meg a Marvel történeteket is.
Mondjuk én még mindig inkább lennék Anakin vagy Optimuszprájm mint Medox
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!