Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Második keresztnévnek az...

Második keresztnévnek az Anakin név?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nézegettük a minap az anyakönyvezhető fiú neveket, a férjem szeretné második keresztnévnek az Anakin nevet adni a kisfiúnknak, egyébként a vezetékneve nagyon gyakorinak számít, az első keresztneve a babának pedig egy teljesen hétköznapi név lesz amit az édesapám után fog kapni.

Kíváncsi vagyok mi a véleményetek 😊

okt. 2. 18:07
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szívatnám meg! Sajnos az emberek egy része nagyon gonosz tud lenni.
okt. 2. 18:19
 2/33 anonim ***** válasza:
96%
Tóth János Anakin? Biztos nem fogják szarrá csúfolni... A kis Darth Wader. 😂
okt. 2. 18:19
 3/33 anonim ***** válasza:
24%
Én simán adnám, úgyis csak második név lesz, gondolom az elsőt fogjátok használni, és amúgy a Nátán, Brendon és társai nevek se különbek
okt. 2. 18:26
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Ugye viccelsz?
okt. 2. 18:31
 5/33 anonim ***** válasza:
83%
Hollywoodi tömegfilm sötétlelkű főgonoszáról elnevezni a gyereket a legjobb ötlet a világon. Adhatnád igazi tömeggyilkos nevét is, pl. Néró, Dzsingisz, csak akkor még valaki azt hinné, hogy történelemből megvan az alapműveltség, de ha Anakin, akkor tudni fogják, hogy csak amerikai filmekből van meg, így oké.
okt. 2. 18:40
 6/33 anonim ***** válasza:
49%

Nem ő lenne az első akit így hívnak Magyarországon

[link]

okt. 2. 18:50
 7/33 anonim ***** válasza:
76%
Anakin! Te voltál a kiválasztott! A barátom voltál! Anakin!
okt. 2. 18:56
 8/33 anonim ***** válasza:
34%

Ha neked is oké,mint a férjednek is,akkor szerintem oké.

Amúgy úgysem feltétlenül fogják tudni a társai. Jó,mondjuk,ha elsőben felolvassák a névsort,de szerintem utána elfelejtik,vagy,ha nem, akkor kicsiként szerintem ezt még könnyebben meg fogják szokni.

okt. 2. 19:01
 9/33 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező, ha nektek megfelel, akkor add neki, ide fölösleges volt kiírni, anno én egy sima hétköznapi névről kértem véleményt aztán egy csomó negatívat írtak rá, meg kiröhögtek…
okt. 2. 19:08
 10/33 anonim ***** válasza:
31%
Elsőnek add
okt. 2. 19:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!