Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Második keresztnévnek az...

Második keresztnévnek az Anakin név?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nézegettük a minap az anyakönyvezhető fiú neveket, a férjem szeretné második keresztnévnek az Anakin nevet adni a kisfiúnknak, egyébként a vezetékneve nagyon gyakorinak számít, az első keresztneve a babának pedig egy teljesen hétköznapi név lesz amit az édesapám után fog kapni.

Kíváncsi vagyok mi a véleményetek 😊

okt. 2. 18:07
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
93%
Mekkora baromság már ez!
okt. 2. 19:24
 12/33 anonim ***** válasza:
16%

Ha MINDKETTŐTÖK szeretné, legyen.

10-es itt amúgy az én fiam nevét is leszólták (Medox), személyesen meg senki nem fikázza 😉

okt. 2. 19:33
 13/33 anonim ***** válasza:
71%
Ha nagyon szeretnéd.... Amúgy nem rossz csak mindenki csesztetni foja érte, az emberek sajnos nagy átlagban elég gonoszak
okt. 2. 19:34
 14/33 A kérdező kommentje:
12-es, a férjemnek tetszett meg nagyon, de én is ezt mondtam neki amúgy hogy nagyon sok a gonosz ember, elég csak itt megnézni 1-2 választ.
okt. 2. 19:39
 15/33 anonim ***** válasza:
89%
13as, mert vannak annyira jólneveltek hogy ne a szemedbe mondják. De elhiheted a hátad mögött fikázzák.
okt. 2. 19:41
 16/33 A kérdező kommentje:
Hoppá, 14-es neked szántam a választ.
okt. 2. 19:41
 17/33 anonim ***** válasza:
86%
Persze, de csak akkor ha a tesó Dártvédör vagy Amidala lesz :-D
okt. 2. 19:42
 18/33 anonim ***** válasza:
17%

de amúgy ez a név nem olyan kirívó,és mi van,ha a gyerek imádná?előfordulhat még az is.

"Hollywoodi tömegfilm sötétlelkű főgonoszáról elnevezni a gyereket"

Anakinként még cuki volt a Vader.

#9.vok még.

okt. 2. 19:44
 19/33 anonim ***** válasza:
20%

16-os ugyan már, miért fikáznák?

Nekem is tetszik a 13-as kisfiának a neve…

okt. 2. 19:47
 20/33 anonim ***** válasza:
81%
13-as, hidd el, a kis Detoxot is kiröhögik a háta mögött, csak szemtől szembe nem akarják...
okt. 2. 19:51
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!