Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szőlősi vezetéknévhez melyik...

Szőlősi vezetéknévhez melyik lánynév illik inkább?

Figyelt kérdés

Hanna, Petra, Flóra, Amina. :)

Mind egyformán tetszik és nehéz dönteni, két nevet nem szeretnénk így azt ne írjátok.A tucatnév dolgot se írjátok, nem számít.

szept. 29. 22:06
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Látom a normális neveket lepontozzák csak.
okt. 4. 13:40
 32/33 anonim ***** válasza:
51%

#31-es:

Megírtam szó szerint, hogy: "Nekem valahogy a Hannával cseng össze a legjobban." és kaptam rá négy lepontozást.

Ugye a Gyakori oldalán a válaszok értékelése mögötti jelentéstartalom (amit ugyebár akkor látunk, ha az egeret rávisszük az értékelő ikonokra) a következő:

- Zöld körben fehér pipa: "Hasznos" -> az értékelő a választ hasznosnak találja

- Piros körben fehér X: "Nem hasznos" -> az értékelő a választ nem találja hasznosnak

- Balról zöld félkörben fél fehér pipa, jobbról piros félkörben fél fehér X: "Félig-meddig hasznos" -> az értékelő a választ nem találja sem hasznosnak, sem haszontalannak, vagy egyszerre mindkettőnek találja, de a súlyozást illetően nem tud dönteni.

Ezek alapvetően nem szubjektív véleményformálásra lettek kitalálva, hogy "Tetszik" vagy "Nem tetszik" a válasz, hanem arra, hogy objektíve megítéljük a válaszok hasznosságát, még akkor is, ha szubjektíven nézve egyetértünk vagy éppen nem értünk egyet a kérdésre adott válasszal ("egyetértek vele, de a válasz nem hasznos", vagy "nem értek egyet vele, de a válasza mégis hasznos"). Mert ugyebár így tudjuk hozzásegíteni a kérdezőt - és az esetleges jövőbeli olvasókat, akik odatévednek az adott kérdéshez/diskurzushoz -, hogy a lehető leghasznosabb választ ki tudják szűrni maguknak.

Az okos magyar meg mit csinál? "Nem tetszik a válasz? BUMM! OTT A PIROS X! NESZE NEKED! FOS VAGY!"

Egy objektív tanácsadásra kitalált platformot is képesek vagyunk egy szubjektív öncélú, fröcsögő valamivé lezülleszteni.

Oké, ez a kérdés speciel egy szubjektív kérdés, amire szubjektív választ lehet csak adni.

De a "Nekem valahogy a Hannával cseng össze a legjobban." válaszom 4 ember szerint hogy lehet "Nem hasznos"? Ha a válaszom az lett volna, hogy: "Sült krumpli." akkor azt mondom hogy: "Oké, jól tettétek, hogy lepontoztátok, mert marhára nem a kérdésre válaszoltam." De ez így... Na :D

(Amúgy mivel ez a válasz nem a kérdésre válaszol, hanem a kérdéshez képest egy teljesen irreleváns témát feszeget, ezért ajánlom, hogy ezt mindenki pontozza le! Ha akár csak egy zöld értékelést is meglátok, irgum-burgum lesz! :D)

okt. 4. 15:39
 33/33 anonim ***** válasza:
Szőlősi Petra
okt. 26. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!