Szőlősi vezetéknévhez melyik lánynév illik inkább?
Hanna, Petra, Flóra, Amina. :)
Mind egyformán tetszik és nehéz dönteni, két nevet nem szeretnénk így azt ne írjátok.A tucatnév dolgot se írjátok, nem számít.
Tyű, nem terveztem hozzászólni ehhez a kérdéshez, mert nem igazán tudtam volna milyen tanácsot adni. A válaszokat olvasgattam csak, mikor láttam, hogy valaki írta, hogy Szőlősi Evelin.
Na, ez nekem telitalálat. Bomba jó!
Petra
Réka
Gréta
Szilvia
Luca
Lilla
Enikő
A felsoroltak közül a Petra.
Ami a felsorolás alapján még eszembe jutna:
Eszter
Luca
Franciska
Nóra
Hannát vagy Petrát választanám ezekből, az Aminával nekem nagyon fura, a Flórával meg kicsit túl "növényes".
Nekem pl. tetszene a Szőlősi Szonja, bár én kedvelem az alliteráló neveket. Szőlősi Réka, Rita, Zita is jól hangzik.
De,én írom a tucatnevet, ha már itt vagyok:
Vezetéknév: Szőlősi
Keresztnév: Tucatnév
Születési neve: Szőlősi Tucatnév
:) Nem hagyhattam ki. :)
Amúgy szerintem nem_baj,ha tucatnév, emiatt nem mondanék le az évek óta dédelgetett neveimről, ha a páromnak is tetszik, őszerinte is szép a hangzása, nincs hozzá negatív élménye; szívesen adná. :)
Szőlősi Hanna, - szőlő suhanna :) cukin hangzik,de nem adnám. :)
Szőlősi Petra, - csipet -té összeolvad, nekem ez se tetszik annyira
Szőlősi Flóra - ettől valamiért a disznóra asszociálok,nem túl előnyös,meg amúgy még a gabonasilóra :) ja meg van még ilyen szódás szifon :)
Szőlősi Amina - ez szerintem menő amúgy. Itt is hangzásban emlékeztet valamire, de én ettől függetlenül is adnám. Status quo - In the army now. | Az nem olyan feltűnő, és ha ezt nem veszem bele, akkor olyan ragyogó kis név, amin imádnám ha szólítanának/amit imádnám,ha úgy hívnának. Rendkívül bájos, dallamos, nőies, "üde" élettelteli tényleg "ragyogó" hangzása van ennek a névnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!