Aki csak egy gyereket vállalt mi volt az oka és megbánta később?
Ezért nem vagy rossz anya, amikor gyerek voltam, én is szerettem volna testvért, de nem lett. Aztán lehet hogy nem szerettük volna egymást, vagy ment volna a féltekenység. Ez van. A te gyereked sem tudja, hogy viszonyulna valójában hozzá, mivel utána nemcsak rá koncentrálnál. Mondjuk azt, hogy nem tudja, mi várna rá. :) Az hogy a többi családtag célozgat, figyelmen kívül kell hagyni, te tudod mennyit bírsz, mit bírsz, a te tested, te döntöd el. Akkor legyen második gyerkőc, ha te is szeretnéd.
9-es válaszoló! Nagyon sajnálom. Sok-sok erőt és kitartást kívánok! Az én apám is hasonló volt, és így is állt hozzám.
Minek hagyod magad? Mondd meg, hogy ehhez semmi közük, magánügy és pont.
Tőlünk is folyton kérdezgetik mikor lesz már gyerek ( ráadásul nekünk egyáltalán nincs és nem is akarunk). Beletelt pár nembe, nem tartozik rádba és ez magánügybe, de már kezdenek lekopni lassan a témáról. Örülök mert baromira unom. Már azon gondolkodunk a férjemmel, hogy nem megyünk szentestézni anyóshoz, mert a sógornőimnek ilyenkor elmegy az esze és folyton kárognak. Nem értem miért nem képesek a saját magánéletükkel foglalkozni. Mikor ezzel szembesítve lettek, akkor meg minket titulálnak bunkónak. Vicc az egész.
Ne foglalkozz azzal mit mondanak mások, álljatok ki magatokért.
Azt mondtam , hogy amig ebred ejszaka nem lesz még egy gyerkunk, mert kettovel mar nem fogok ejszakazni. Eleg nekem egyhez bemenni 3x-4x egy este.
6 eves koraig ebredt 😂
Ugy dontottem ezt veletlenul sem kockaztatom meg ujra. En tobbet nem kelek .
Igy egy gyerekunk maradt. Az en csaladomban tesomnak 2 gyereke van a masik tesom nem is akar. Parom csaladjaban vagy még nincs gyerek vagy csak 1 es 1 is marad. Szoval minket a csalad nem vegzal tobb gyerekkek.
A vilag viszont annal jobban.
Mikor megkerdezik mikor jon a kovetkezo en visszakerdezek , hogy ok szexeltek e ma es milyen pozban , jo volt e, elveztek e mindketten?
Ha neznek furan akkor en is furan nezek mint aki nem erti mi bajuk. Hat ok kivancsiak mikor jon a kovi akkor arra kivancsiak mikor szexelunk ... 🤷♀️😃
Nem értem, miért kell neked rosszul erezned magad emiatt.. mi is így vagyunk a párommal, egyet szerettünk volna, és egyet is szeretnénk jelenleg is .
(Konkrétan orrba tudnánk …ni aki ezt kérdezi néha).
Én nem érzem magam rosszul, megmondom hogy egyet szerettünk volna. Csináljon más többet ha akar, ő neveli fel, addig nem érdekel.:)
Gyereket nem másnak szülünk, meg egyébként sem érdekel kívülállók véleménye.
Hidd el ez a tuti recept , soha tobbet nem kerdeznek ra ..
- Es Gizi mikor jon a kisteso ?
- Hallod Mari mindennap akkorakat kefelunk , hogy zeng a haz , de nem jon. Mondd mar ti kutya pozban vagy misszionariusban csinaltatok ödönkét , hatha nekunk is bevalik.
Vagy...
-Kurtunk tegnap is ma is, holnap is fogunk... egyszer majd jon.
Vagy...
- Nem tudom , de ha már temanal vagyunk ti dugtatok tegnap ?
Esetleg...
- Mostanaban inkabb lenyelem , szoval igy nehez gyereket csinalni .
Valamelyik bevalik hidd el.
🤷♀️
En ilyesmiket szoktam mondani. Akik egyszer kaptak egy ilyen valaszt azok tobbet nem kerdeznek.
Direkt azert alpari, hogy abbahagyjak. Mert akik azt hiszik ennyire belemaszhatnak a méhedbe azok masbol nem ertenek...
Tapasztalatbol mondom.
En sem vagyok ilyen stilus. De mikor egyszeruen az eszérvek elfogynak es csak nyomja magat " hogy de keeeellll még egy gyerek" akkor mar inkabb ez mint csaladi ebed kozben elkuldeni a halal f@szara.
Es amugy de , nekem mindig az jut eszembe a " na mikor jon a gyerek" kerdesre , hogy " na mikor szexeltetek". 🤷♀️
Senkinek semmi koze ahhoz ki mennyi gyereket válal. Ha ezt nem ertik drasztikus megoldas kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!