Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki csak egy gyereket vállalt...

Aki csak egy gyereket vállalt mi volt az oka és megbánta később?

Figyelt kérdés
szept. 28. 17:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Ezért nem vagy rossz anya, amikor gyerek voltam, én is szerettem volna testvért, de nem lett. Aztán lehet hogy nem szerettük volna egymást, vagy ment volna a féltekenység. Ez van. A te gyereked sem tudja, hogy viszonyulna valójában hozzá, mivel utána nemcsak rá koncentrálnál. Mondjuk azt, hogy nem tudja, mi várna rá. :) Az hogy a többi családtag célozgat, figyelmen kívül kell hagyni, te tudod mennyit bírsz, mit bírsz, a te tested, te döntöd el. Akkor legyen második gyerkőc, ha te is szeretnéd.

9-es válaszoló! Nagyon sajnálom. Sok-sok erőt és kitartást kívánok! Az én apám is hasonló volt, és így is állt hozzám.

szept. 28. 21:35
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Minek hagyod magad? Mondd meg, hogy ehhez semmi közük, magánügy és pont.

Tőlünk is folyton kérdezgetik mikor lesz már gyerek ( ráadásul nekünk egyáltalán nincs és nem is akarunk). Beletelt pár nembe, nem tartozik rádba és ez magánügybe, de már kezdenek lekopni lassan a témáról. Örülök mert baromira unom. Már azon gondolkodunk a férjemmel, hogy nem megyünk szentestézni anyóshoz, mert a sógornőimnek ilyenkor elmegy az esze és folyton kárognak. Nem értem miért nem képesek a saját magánéletükkel foglalkozni. Mikor ezzel szembesítve lettek, akkor meg minket titulálnak bunkónak. Vicc az egész.

Ne foglalkozz azzal mit mondanak mások, álljatok ki magatokért.

szept. 29. 01:53
 13/27 anonim ***** válasza:
82%
Mert nem volt elég stabil a házasságom.El is vàltunk.Traumás volt a szülés is, képtelen lettem volna még egyszer végig csinálni.Aztán az egyedülálló anyaság sem hozta meg hozzá a kedvem, hogy valaki mással újra bele merjek vágni.És nem is sikerült találnom olyan embert, akivel mégis megmertem volna kockáztatni.Az évek közben elszaladtak.Így késő is lenne már.
szept. 29. 05:25
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondtam , hogy amig ebred ejszaka nem lesz még egy gyerkunk, mert kettovel mar nem fogok ejszakazni. Eleg nekem egyhez bemenni 3x-4x egy este.

6 eves koraig ebredt 😂

Ugy dontottem ezt veletlenul sem kockaztatom meg ujra. En tobbet nem kelek .

Igy egy gyerekunk maradt. Az en csaladomban tesomnak 2 gyereke van a masik tesom nem is akar. Parom csaladjaban vagy még nincs gyerek vagy csak 1 es 1 is marad. Szoval minket a csalad nem vegzal tobb gyerekkek.

A vilag viszont annal jobban.

Mikor megkerdezik mikor jon a kovetkezo en visszakerdezek , hogy ok szexeltek e ma es milyen pozban , jo volt e, elveztek e mindketten?

Ha neznek furan akkor en is furan nezek mint aki nem erti mi bajuk. Hat ok kivancsiak mikor jon a kovi akkor arra kivancsiak mikor szexelunk ... 🤷‍♀️😃

szept. 30. 09:20
 15/27 anonim ***** válasza:
83%

Nem értem, miért kell neked rosszul erezned magad emiatt.. mi is így vagyunk a párommal, egyet szerettünk volna, és egyet is szeretnénk jelenleg is .

(Konkrétan orrba tudnánk …ni aki ezt kérdezi néha).

Én nem érzem magam rosszul, megmondom hogy egyet szerettünk volna. Csináljon más többet ha akar, ő neveli fel, addig nem érdekel.:)

Gyereket nem másnak szülünk, meg egyébként sem érdekel kívülállók véleménye.

szept. 30. 13:31
 16/27 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok, hogy már orrba tudnám ...ni aki megkérdezi, főleg aki minden évben felteszi a kérdést. Még ha egyszer valaki rákérdez akkor talán oké de,hogy minden évben, mikor már elmondtam, hogy nem lesz több, azok már direkt idegesíteni akarnak ezzel.
szept. 30. 14:45
 17/27 A kérdező kommentje:
Még az a szerencse, hogy szinte csak Karácsonykor találkozunk a férjem családjával, nem járogatunk össze. De egyik munkatársam is már 2x kérdezte meg egy éven belül.
szept. 30. 14:49
 18/27 anonim ***** válasza:
40%

Hidd el ez a tuti recept , soha tobbet nem kerdeznek ra ..

- Es Gizi mikor jon a kisteso ?

- Hallod Mari mindennap akkorakat kefelunk , hogy zeng a haz , de nem jon. Mondd mar ti kutya pozban vagy misszionariusban csinaltatok ödönkét , hatha nekunk is bevalik.

Vagy...

-Kurtunk tegnap is ma is, holnap is fogunk... egyszer majd jon.

Vagy...

- Nem tudom , de ha már temanal vagyunk ti dugtatok tegnap ?

Esetleg...

- Mostanaban inkabb lenyelem , szoval igy nehez gyereket csinalni .

Valamelyik bevalik hidd el.

🤷‍♀️

En ilyesmiket szoktam mondani. Akik egyszer kaptak egy ilyen valaszt azok tobbet nem kerdeznek.

szept. 30. 14:56
 19/27 anonim ***** válasza:
41%
Utolso,azert ez eleg paraszt. Hidd el senki sem a szexualis eletedre kivamcsi,hanem h szeretnel-e gyermeket vallalni. Lehet nem paraszt modon is valaszolni. Ez igy alpari.
szept. 30. 16:51
 20/27 anonim ***** válasza:
40%

Direkt azert alpari, hogy abbahagyjak. Mert akik azt hiszik ennyire belemaszhatnak a méhedbe azok masbol nem ertenek...

Tapasztalatbol mondom.

En sem vagyok ilyen stilus. De mikor egyszeruen az eszérvek elfogynak es csak nyomja magat " hogy de keeeellll még egy gyerek" akkor mar inkabb ez mint csaladi ebed kozben elkuldeni a halal f@szara.

Es amugy de , nekem mindig az jut eszembe a " na mikor jon a gyerek" kerdesre , hogy " na mikor szexeltetek". 🤷‍♀️

Senkinek semmi koze ahhoz ki mennyi gyereket válal. Ha ezt nem ertik drasztikus megoldas kell.

szept. 30. 17:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!