Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kütyüellenes nagyhangú emberek...

Kütyüellenes nagyhangú emberekkel érdemes vitázni?

Figyelt kérdés

Volt felvételi előkészítőn a gyerekem, ahol kérdezték, hogy lehet-e gyerekeknél telefon, erre egy nagyhangú, erőszakos apuka kifejtette, hogy mennyire hülyeség a kütyüzés, nyomkodás, telefon, tablet, videójáték, mert az ő gyereke egyszerre több könyvet olvas és nincs neki semmi, és csak ezért olvas. Összemosolyogtunk egy anyukával, mert az ő, még csak negyedikes gyereke vitt be telefont( majdnem hibátlant írt mindkettő tesztből a lánya), az enyém is egészen jót írt(átlag felett a teremben) és egyszerre több könyvet olvas, meg hát tényleg nagyon sokat és nagyon élvezi. Az enyém nagyon sokat videójátékozik, gameplayt is néz és mesét/filmeket néz ezek mellé, talán utóbbit a legnagyobb mennyiségben. a két teszt közötti szünetben a lány a telefonját nyomkodta az enyém meg nézte.

Szombaton érdemes lenne elmondani az apukának, hogy egyszerűen az értelmesebb gyerekek könnyebben és szívesebben tanulnak, olvasnak, és ugyanolyan szívesen kütyüznek is, vagy az elvakultakat inkább hagyni kell? Engem nagyon sért a hangos és kéretlen, dühös szélsőséges véleménye és örülök, hogy a gyerekem nem hallotta. Leginkább anyukák voltunk és mindenki csendben meredt maga elé, amíg apuka mérgeskedett a semmin.

szept. 24. 06:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
De mégis nagy szerencse, hogy valaki meg van elégedve az itthoni élettel is. 🤷🏼‍♀️
szept. 24. 13:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Engem az érdekelne inkább, hogy ez téged miért sért ennyire!? Elmondta a véleményét, kb. ha ennyire zavar ott kimondtam volna, hogy "köszönjük Emese" és el van intézve ennyivel.

Nem találkoztál még olyan szituval, ahol nem értetek egyet valakivel, vagy nem éppen olyan stílusban közli a véleményét, ahogy az neked tetszik, vagy miért akadtál ezen fenn ennyire?

Szerintem rendkívül gyerekes lenne most odamenni és kb. az arcába nevetni UTÓLAG, hogy "bibibí a mi kütyüs gyerekeink jobbat írtak". Hát ez is egy színvonal...

szept. 24. 14:29
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesekről van szó? Nem mindegy, hogy nyolcosztályos gimibe felvételiznek vagy egyetemre. Elég nagy szakadék van a kettő között.

"A gyerekem naponta 1 órát videójàtékozik kb, 1,5 órát videózik/mesét/filmet néz, 2 órát legalább olvas."

Pl: ha az enyém foglakozna ennyit, akkor éjfél előtt nem kerülne ágyba.

szept. 24. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!