Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan dolog ami miatt...

Van olyan dolog ami miatt elítéltek gyermekes nőket? És ha igen akkor milyen dolgok miatt? Hogyan kezelitek ezeket??? 20/L

Figyelt kérdés

Előre le szögezném nincs gyerekem !!! Nem tudom akarok e majd vagy sem, pusztán kiváncsiság, és mivel van egy kistesóm, és a (leendő) keresztfiamra is sokat kell vigyázzak ezért ezekből van egy kis tapasztalatom.

Én nagyrészt olyan dolog miatt, pl: ha veri a gyermekét, főleg egy pár éves gyereket. De meg alapból azt aki veréssel próbál "nevelni".

Vagy azokat akik pl játszin nem képesek rá szólni a gyerekükre hiába az olyan tesz amit nem szabadna. Pl megüt más gyereket, kitépi a kezéből a dolgokat. De ha én szólok akkor én vagyok a rossz. Azt se tudom ezeket, hogy birják az anyukák kezelni...anyám szerint ne foglalkozzak ezekkel de hàt nekem esik rosszul amit egymással csinálnak a gyerekek...

Akkor azok akiknek már az ovodás gyerekük csunyán beszél.

Azokat akik elítélnek olyan nőket akiknek a kisgyerekük autista vagy bármi hasonló. Nekem pont a keresztfiam az. És borzalom annak az anyja is mit kap emiatt.

szept. 18. 23:46
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
8%

12-es

"Felmarkolják a létező összes támogatás, hirtelen luxus ház, új kocsi, anyunak új telefon, ruhák, "

A magyaroknak muszály igy élniük,mindegy mibe kerül!

szept. 20. 08:36
 22/23 anonim válasza:

21-es

Na igen ez is igaz,ez is kb olyan mint a suliba követned kell a trendet mert különben agyonvernek és kiközösitenek..

szept. 20. 09:01
 23/23 anonim ***** válasza:
0%

Akik állandóan lepasszolják a gyereket mert nekik jár a napi több óra énidő.

Otthon van, de berakja bölcsődébe, ok nélkül

Otthon van akár egyedül, akár kistesóval és a gyereket reggeltől alvás utánig bent aszalja az óvódában, mert két gyerekkel már nem tud mit kezdeni, és a kicsi már érdekesebb cukibb mint a nagy.

nov. 6. 06:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!