Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Baba után hogyan alakult a...

Baba után hogyan alakult a házasságotok?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a szexuális élet visszazökkenésére is és arra is hogy hogyan tudtatok alkalmazkodni az új helyzethez.

#házasság #Baba után
aug. 31. 15:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%

Holnap lesz 2 hetes a babank, igy a szexualis eletunkrol nem tudok nyilatkozni.

Masfel hete jottunk haza, mar 3x osszevesztunk a ferjemmel, tegnap sajnos kiabaltunk is egymassal. En nem gondoltam volna, hogy az alvashiany kihozza az emberbol a legrosszabbat. Es hol van meg a tobbi akadaly/problema, amit meg kell oldani..mi meg nagyon az elejen jarunk. Minden nap mantrazom, hogy egyutt vallaltuk ezt a babat, nem szabad egymas torkanak esni, szeretjuk egymast, es megoldunk mindent.

aug. 31. 16:01
 2/18 anonim ***** válasza:
93%
Egy évig kb romokban volt. Császároztak, nehéz felépülés volt, mellé jött az, hogy mindent én csináltam a baba körül, mert a férjem nem merte. Félt, hogy összetöri, leejti, megnyomja stb. Kb két éves volt amúgy, mire ez elmúlt. Mivel hulla fáradt voltam, és emiatt állandóan összeszedtem valami betegséget is, sosem volt egyikünknek sem kedve se ideje se enrgiája összebújni. Valamikor fél éves kora körül voltunk először együtt, de rettenetesen fájt a hegem, kiborultam, egy pillanatot sem élveztem, még mondtam is a férjemnek, hogy felőlem csaljon meg, csak hagyjon a szexszel békén örökre. De utána, amikor már fizikailag tényleg százas voltam, 9-10 hónapos korában a gyereknek kb, akkor már jobb volt a szex. Azóta a férjem is kiveszi a részét, de komolyan, az első év pokol volt.
aug. 31. 16:02
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem változott meg. Vagyis rossz irányba nem változott.

Nálunk inkább jobb lett az egész.

aug. 31. 16:15
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is jobb irányba változott. A férjem sokat segít és mindig érezteti hogy csodás anyuka vagyok és nagyon szeret minket. Most szeretnénk második babát.
aug. 31. 16:32
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Megsínylette minden téren. Kb 2,5 év kellett hogy elkezdjük látni az alagút végét…
aug. 31. 16:38
 6/18 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon megsínylette. Igazából már terhesség alatt elkezdődött.

Ha azt hinné valaki, biztos meggondolatlan, rövid kapcsolatba jött a baba, épp ellenkezőleg. 9 év házasság és 13 éves kapcsolat után, évekig küzdve a babáért (lombik).

1,5 éves a gyerekünk, 2x volt szex szülés óta, abból az utolsó 1 éve...

Egyszerűen vagy hulla voltam, hogy eszembe se jusson a szex, vagy a férjemre voltam annyira dühös, hogy 1 kanál vízben megfojtottam volna, nem még lefekszem vele...

Terápián gondolkodunk, hát ránk férne.

aug. 31. 16:50
 7/18 anonim ***** válasza:
95%

Nálunk sem éppen jó irányba mentek a dolgok.

Az elején nem volt semmi probléma. Nyilván kevesebb volt a szex, hiszen mindketten hulla fáradtak voltunk. De volt. Sokat játszottunk a kicsivel, sokat sétáltunk.

Aztán kb.8 hónapos kora körül totál elromlott az alvása, onnantól a férjem nem volt jó neki éjszaka. Így csak én keltem. Aztán munkahelyet váltott, többet dolgozott, hogy kíméljem, nem is erőltettem neki az éjszakai felkelést.

Persze én egyre kimerültebb lettem, ő meg sose volt otthon, ez nem tett jót. Kicsit több, mint 1 év múlva munkahelyet váltott. Azóta ugyan többet van itthon, de egyszerűen semmi időnk nincs egymásra.

A gyerek mellett már jó ideje nem lehet beszélgetni, mert folyamatosan jön-megy, játszani kell vele, magyaráz, beszélget, olvasni kell megállás nélkül.

Így nagyjából az összes kommunikáció közöttünk a férjemmel annyi, hogy kinek milyen napja volt, meg hogy másnap mit kell csinálni. Én is dolgozom ősz óta, a gyerek ugyanúgy kel éjszaka, és csak én kelek még mindig, mert most meg sokszor 4-kor kel a férjem. Cserébe mondjuk dél-1 körül otthon van. De ő mindig fáradt. És rossz kedvű.

Sokszor már nincs is kedvem hozzászólni.

Szex is ritkán van, jó, ha 2 hetente 1x, mert este a gyerek mellett elalszom. Vagy a férjem alszik el előbb. Nap közben dolgozunk, amikor meg végzünk, már menni kell a gyerekért.

Segítségün nem igazán van. Barátnőm szokott vigyázni néha a gyerekre.

De mostanában már hiába mondom a férjemnek, hogy menjünk el kettesben valahova, mindig az a válasz, hogy jó, majd elmegyünk. És nekem ezzel a sok majddal már tele van a hócipőm. Rengetegszer próbáltam vele beszélni, ezerszer elmondtam, hogy nem jó irányba megyünk, és rossz vége lesz. Egyedül kevés vagyok hozzá. Na meg ugye mindig kettőn áll a vásár.

Szóval most úgy élünk együtt, mintha lakótársak lennénk. Nekem ez nem tetszik, szenvedek, ő tök jól elvan.

Még adok egy kis időt magunknak, de nyilván előbb-utóbb betelik az a bizonyos pohár...

aug. 31. 17:48
 8/18 anonim ***** válasza:
92%
A kapcsolatunk lelki értelemben először sokkal jobb lett, aztán 2 hónap kialvatlanság után egy letehetetlen babával jött egy mélyrepülés és ez kitartott a kislányunk majd 1,5 éves koráig. Kicsit javult a helyzet, amikor munkahelyet váltott és többet tudott velünk lenni. Aztán érkezett a második várandósságom. Most ennek a végén járunk. A kapcsolatunk szerintem most egy nagyon jó szinten tart, de nem vagyok naiv, tudom hogy jó eséllyel a második gyerkőc érkezése is pofon lesz. A szex témakörét hagyjuk is. Nyilván összejött valahogy a második gyerkőc, szóval van, van, de ritka, nem is annyira jó, nem tudom. Ebben nem találtuk az utat egyelőre vissza egymáshoz. A szeretet megvan, így kitartunk, aztán majd meglátjuk.
aug. 31. 18:15
 9/18 anonim ***** válasza:
55%
Mi most várjuk az elsőt. Elég lehangolóak a válaszok 😅 persze megértem, nem egyszerű.
aug. 31. 20:07
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Rossz lett. Előtte problémamentes volt szinte és csodálatos.

Terápián gondolkodunk, de megvárjuk a közösségbe kerüléssel javul-e.

aug. 31. 20:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!