Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehetek, hogy a láthatáson...

Mit tehetek, hogy a láthatáson ne csinálja ezt az apa a gyerekemmel?

Figyelt kérdés

5 évesen GTA-t játszik 2 hetente hétvégén az apjánál, ahol nőket üt a játékban. Rengetegszer szóltam az apának emiatt, de nem változtat, a gyerek itthon mindig elszólja magát. Félek, hogy egy idő után manipulálni tudja majd, hogy véletlen se szólja el itthon magát erről.

Az apa is egy bántalmazó, azért hagytam el, mert terhesen is ütött, viszont a lelki bántások mindennaposak voltak. Nem szeretném, hogy a fiam is olyan legyen, mint ő. Tudok tenni bármit is? (Beszélni vele felesleges, szerinte én nem mondhatom meg mit csinál ott a gyerekkel) de egy 18+os játékot adni neki, ahelyett hogy rendesen játszana vele, szerintem ez már túlmegy minden határon. Elegem van, hogy a mai napig semmibe veszi a kéréseim. Legszívesebben megszüntetném hogy láthassa, de gondolom ez nem lehetséges, pedig hiába nem bántja fizikailag, ez és a manipulációi, hazugságai is bántalmazás a gyerek felé én úgy gondolom. Mit tudok tenni ezügyben???

aug. 25. 18:44
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
16: valamit félreértettél. Nem a gyereket ütötte meg, hanem az új párját a gyerek szeme láttára.
aug. 27. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!