Jövő tavasszal már a gyerekemmel ki tudunk menni az udvarra. Viszont ahol udvar van azt látom,hogy állandóan kint lennének a gyerekek, és nyilván nem lehet őket magukra hagyni. Egész nap kint kell állni mellette az udvaron?😳
Lassan 4 éves a fiam, nemrég költöztünk családi házba. Ő is állandóan kint lenne, főleg míg jó idő volt. De megérti ha szépen elmondom neki, hogy először kitakarítok/megfőzök/eszünk/stb és utána megyünk ki. Általában hétvégén délelőtt is és délután is kimentünk 1-1 órára. Hétközben volt hogy az oviból hazaérve már be sem akart menni a házba. Engedtem játszani kint valamennyit, aztán bementünk, később meg még újra ki.
AZ udvaron is mindig van mit csinálni, amíg játszik, addig azzal haladok.
1es vagyok. Eddig lakásban éltünk kutyával, macskával. A gyerekkel együtt alszik a macska kezdettől. A kutya meg most is kinti benti. És az ovodában már kérdezték hogy milyen vitamint szed a gyerekem, hogy szinte sose beteg. (semmit nem szed)
1 hogy Szerintem az állatok jó hatással vannak az immunrendszerre, 2 hogy kutya nélkül is meg tud enni bárhol bármilyen koszt egy gyerek.
Nekünk van udvar de nem járunk ki..
Mi sétálni járunk,meg játszótérre
Miért kellene kinn lenni órákon át? Te vagy a felnőtt, te irányítasz.
Nekünk is volt kert, napi x órán át játszottunk kinn, azután bementünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!