Mióta gyerekem lett állandóan az egészsége miatt szorongok. Másnak mi vált be ellene? Idővel jobb lesz?
Rengeteg laza anyukával találkoztam, akik aztán tényleg kb semmi miatt nem feszengenek, azt hittem majd én is lazulok mellettük, de nem. A paramamik paramamija vagyok. Pszichológusnál jártam már, akkor jobb lett, de megint mindenen feszengek.
Más is van, akinek a gyereke egészsége miatti szorongás nagy része a napjainak? Van valami "ellenszere" ennek? Akinek már felnőtt a gyereke még mindig ugyanígy félti?
Nem voltam paramami, csak miután intenzívre kerültünk 5 hónapos babával. Onnantól minden apró jelre ugrottam, mondjuk volt okom, még utána 2 éves koráig ötször voltunk kórházban.
Azóta csak átlag betegségei voltak, de még évekig görcsbe rándult a gyomrom, ha belázasodott és pakoltam is a bőröndöt, ha szaladni kellene. Most 8, úgy 5-6 éves kora óta vagyok ismét lazább.
3 en a lanyommal kerultem korhazba,egy fasza kis tudogyulladassal amit a gyerekorvosunk felre kezelt .amikor logott az orrabol az oxigen cso,a kezebol ,a kezebol az infúzió,azert az durva volt .
Negyszer voltunk mi is korhazban.
Mar 9 eves,es kinotte a betegsegeket szerencsere.
A fiam 15 honapos,neki meg csak egy nathaja sem volt eddig szerencsere.
Nem is parazok,azzal nem erek el semmit
Nem vagyok paramami, de sokkal erősebb a radarom, azonnal tudom már így 7 évesen ha valami fura rajta, mindig be is igazolódik hogy beteg lesz olyankor. Nekem is görcsbe rándul a gyomrom ha elkezd köhögni. Szerintem ez minden anyánál kialakul.
Sokkal óvatosabb vagyok anyaként, mikor kicsi volt, előre feltérképeztem a terepet mi lehet potenciális veszély. Fogtam a kezét az utcán minden esetben. Stb.
Sztem ez minden anyánál kialakul, neked a szorongás jön pluszba. Tudatositsd h mindent jól csinálsz, betegség akkor is jön, baleset ellen meg a lehető legtöbbet megteszel h elkerüld, autó vezetés közben sem szorongunk, hanem szabályokat betartva vezetünk.
Jó anya vagy, bízz magadban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!