Szerintetek mennyire egészséges, hogy egy anya állandóan az ölébe fogja a kisbabáját?
Babája és mamája válogatja. Kinek így jó, kinek úgy!
Az én fiam 3 hós koráig gyakorlatilag nonstop ölben volt, mivel nem igazán tudtam járni, csak így tudtam vele foglalkozni. Sőt! Ölbn, ringatva aludt el 2 éves koráig.
Persze, kell, hogy tudjon mozogni, próbálgatni az izmait, fejlődni.
De ezt nem minden gyerek "tudja"😀
Az első nekem igazi ölbebaba volt, kb akkor tudtam letenni, amikor már mozgott, mászott önállóan.
Eleve ültetni sem lenne szabad, de a kornyezetemben MINDEN anya ülteti a mászni se tudo babáját es csodalkoznak hogy előre akar dőlni mert pihentetné csori a gerincét.
Ujabban már oda se nézek az ilyenekre inkább
Minden baba más. Az enyém nem szeretett ölben lenni. Hason-háton nézelődni szeretett a plédjén, majd játékokért nyúlkálni, mocorogni, fészkelődni, kúszni, erőlködni.
2 éves, most is ilyen. Nem engedi, hogy csak úgy ölelgessük, puszilgassuk. Ha ölelést akar, ő jön oda kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!