8 hetes pocis vagyok, állandóan azon görcsölök, hogy egészséges lesz e babám, és hogy minden rendben e van. Másnál is van ilyen?
Figyelt kérdés
2008. nov. 8. 13:33
1/7 anonim válasza:
Szia! Igen, van. De nem szabad ilyenekre gondolni! Biztosan minden rendben van!!!! Én minden este imátkozom, hogy egészségesek legyünk, és hogy minden rendben legyen. Nem félek semmitől, mert a sorsunkat nem tudjuk elkerülni. És, ha nekem esetleg egy nem egészséges gyermeket kell felnevelnem, akkor beletörődöm, mert nekem az a sorsom. Így van megírva. De tudom, hogy a jó Isten vigyáz ránk, és minden rendben lesz. Ne aggódj!!!!!!! Jó egészséget!
2/7 anonim válasza:
Szia, szerintem ez természetes hogy aggódsz, én is ilyen vagyok. Alíg várom a 12. heti uh-t, hogy lássam, és hogy megnyugtassanak, de közben meg rettegek tőle nehogy rossz hírt közöljenek! De próbálok pozitívan hozzáállni, nem könnyű de nem szabad a rossz dolgokon gondolkodni tudom!
Csak pozitívan, és minden rendben lesz!!!
Boldog Babavárást!
10 heteske
3/7 anonim válasza:
Szia. Persze, szerintem nagyon sok kismama van ezzel így. Emlékszem, mikor mentem a 12-ik heti uh-ra, előtte nem aludtam semmit, egésznap rettegtem, hogy vajon él a babám, és amikor megláttam hogy kapálózik, sírtam a megkönnyebbüléstől. Aztán elég sok gond volt, vérzés, stb, de túlvészeltük, most már elmúltam 37 hetes. Végig aggódtam a terhességemet, és még mindig nem vagyok nyugodt, az majd akkor leszek, ha magamhoz ölelhetem. Pár hét múlva azért jobb lesz, mert ha már érzed mozogni, akkor kicsit megnyugodsz. Boldog babavárást!
4/7 anonim válasza:
Szia!Azt hiszem,attól a pillanattól,hogy megfogant a pici,örökös aggódás lesz az életünk...Minden betöltött hét megkönnyebbülés,ha majd megszületik akkor is aggódom,hogy nehogy baj legyen....hogy jól érezze magát....!Szerintem egy szülő mindig aggodalmaskodik,hol kevésbé és van amikor többet.Természetes,talán ösztön-szerű ez a féltés!Szóval nem vagy egyedül ezzel a kismamák közt,biztos lehetsz benne :) ,de ne vidd túlzásba és még véletlenül se gondolkodj butaságokon és negatív dolgokon.Hamar elmegy ez a pár hónap,jönnek a vizsgálatok,UH-k és megnézheted a picidet,az megnyugtat valamelyest!Boldog babavárást!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek ezt a pár megnyugtató sort!! mindenkinek szép terhességet!
2008. nov. 8. 15:14
6/7 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen normális. Én is így voltam ezzel. Akkor nyugodtam meg, mikor túl estünk az AFP-n is, de igazából mindig lesz valami, amin aggódni lehet. :)
7/7 anonim válasza:
Szia! ezzel mindenki így van! Ez lehet valóban a szülői ösztön, már most kezdődik az aggódás, hogy minden rendben van-e vele, jól érzi-e magát! Ha meg már érzed a mozgását, akkor fogsz aggódni, ha éppen nem! A lényeg, hogy azért ne vidd túlzásba, és tudd ettől függetlenül élvezni a babavárás minden percét! Neked is szép, problémamentes babavárást! 16 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!