Ovis ikreknél te hogyan csinálnád? Adott egy állandóan beteg iker és egy egyáltalán nem beteges másik iker-vinnéd oviba az egészségest?
Ez ám a rosszindulat az ovonokkel szemben! Direkt "megfazatjak" a gyereket.... Gratulálok
Amúgy meg nem kötelező az óvoda, nem vinnem az egeszsegest , ha a másik beteg
4 évest nem öltöztetnek az oviban. ha a benti nadrágba ment ki, nem volt rajta sapka, sál, akkor nem az óvónő direkt betegítette meg, hanem a gyerek nem öltözött fel. beszéld meg vele, minden reggel mond el neki tételesen, hogy az udvarra mit vegyen fel! persze az óvónőnek kéne látnia, de nyilván nem arról lehet szó, hogy direkt nem adott rá sapkát, hisz már önállóan öltöznek.
és ige, vinném az egészségeset mert a beteggel nem mész ki sétálni, otthon ülni 2 hétig meg nem kéne. de ezt is meg lehet beszélni az óvónővel, el lehet mondani neki a konkrét okot. nálunk is vannak ikrek, hasonló a helyzet, a kislány sokat beteg, a fiú nem. mondjuk náluk dolgoznak a szülők, a nagyi van a kislánnyal, a kisfiút meg a szülők hozzák reggel, de senki nem szólt még egy rossz szót se, mindenkinek ez a természetes nálunk :)
tényleg a gyerekeddel próbáld megértetni, hogy miért kell rendesen felöltözni ha kimennek, az óvónőt meg kérd meg, hogy mikor kiviszik őket, nézzen rá, hogy rajta ven-e a kint ruhája
Én vinném. Ha szereti a közösséget, akkor nem úgy éli meg, hogy bezzeg te otthon vagy a beteg tesóval, őt meg belöködvaz oviba.
Nem hinném hogy az óvónő attól fél, hogy terjeszti a tesó vaciját. Nekünk csak egy ovis lábykánk van, de ha én beteg vagyok és ő egészséges, csak azért nem tartom otthon, nehogy az én vírusokat bevigye, szépen néznénk ki.
Az meg, hogy a gyerek hibája, hogy vékony nadrágja ment k, az sem így van. Azért van ott a dadus. Egyedül öltöznek, de az elég nagy hiba, ha az óvónőknek és a dadusnak nem tűnik fel, hogy vékony ruhába megy ki 1-2 gyerek.
Én a helyedbe beszélnék az óvónővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!