Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehetek, hogy a láthatáson...

Mit tehetek, hogy a láthatáson ne csinálja ezt az apa a gyerekemmel?

Figyelt kérdés

5 évesen GTA-t játszik 2 hetente hétvégén az apjánál, ahol nőket üt a játékban. Rengetegszer szóltam az apának emiatt, de nem változtat, a gyerek itthon mindig elszólja magát. Félek, hogy egy idő után manipulálni tudja majd, hogy véletlen se szólja el itthon magát erről.

Az apa is egy bántalmazó, azért hagytam el, mert terhesen is ütött, viszont a lelki bántások mindennaposak voltak. Nem szeretném, hogy a fiam is olyan legyen, mint ő. Tudok tenni bármit is? (Beszélni vele felesleges, szerinte én nem mondhatom meg mit csinál ott a gyerekkel) de egy 18+os játékot adni neki, ahelyett hogy rendesen játszana vele, szerintem ez már túlmegy minden határon. Elegem van, hogy a mai napig semmibe veszi a kéréseim. Legszívesebben megszüntetném hogy láthassa, de gondolom ez nem lehetséges, pedig hiába nem bántja fizikailag, ez és a manipulációi, hazugságai is bántalmazás a gyerek felé én úgy gondolom. Mit tudok tenni ezügyben???

aug. 25. 18:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
64%

Őszintén?

Semmit. Az apja, így neki is vannak jogai és igazából szabadon csinálhat ilyet a gyerekkel, ha neki belefér, akkor is, ha másnak más a véleménye.

Amikor apát választasz, bevállalod ezeket a dolgokat is. Nem bántásból írom, csak komolyan, hogy nem fogsz tudni mit csinálni vele, csúnyán szólva most meg kell enned, amit kifőztél.

aug. 25. 18:56
 2/21 anonim ***** válasza:
70%
Beszerezni ezt a jatekot hozzad is :) ha anyagilag meg tudod engedni es leulni melle es figyelni es ha olyat csinal akkor magyarazd el neki a jatek es a valosag kozti kulonbsegeket. mast nem igazan birsz .
aug. 25. 19:00
 3/21 anonim ***** válasza:
36%
Én meg a Postalban embereket gyújtottam fel élve vagy fejezte le ásóval, mégsem lettem pszichopata gyilkos.
aug. 25. 19:02
 4/21 anonim ***** válasza:
33%

Lehet paraszt vagyok, de az igazság az, hogy te vagy a hibás. Bántalmazó pasival jöttél össze és még gyereket is csináltál neki. Hát most ez van. Hidd el a Gta5 lesz a legkisebb baja a gyereknek.

UI.26ba jön a GTA 6 apa és fia együtt fognak prostizni és utána baseball ütővel ütik őket agyon. :)

aug. 25. 19:36
 5/21 anonim ***** válasza:
69%
Én jobban felnek attól, hogy egyszer mégis bántja majd a gyereket a láthatáson :/ mármint nem bántani akarlak téged, nyilván így is elég szr már neked, de ez volt az első gondolatom. :(
aug. 25. 19:46
 6/21 A kérdező kommentje:
Igen, áldozathibáztatást megkapom 10ből 8 embertől, már nem új dolog ez. Hidd el en is bánom, de már nemtudok mit tenni. Sajnos terhes voltam már, mikor megmutatta a valódi arcát.
aug. 25. 19:47
 7/21 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy fizikailag bántani merné, illetve csak a nőket szokása. Inkabb pont az, hogy mindent elnéz, megvesz es megenged neki, hogy a gyerek istenítse.
aug. 25. 19:49
 8/21 anonim ***** válasza:
26%

Hagyjuk már ezt az áldozathibáztatós hülyeséget, inkább vállald fel a saját felelősséged a dologban. Bántalmazóval jöttél össze, bántalmazónak szültél gyereket és bántalmazás után még a szükséges lépéseket is derogált megtenni, ha mentél volna látleletért és feljelented, most az 5 éves gyereket nem vihetné el, csak felügyelten láthatná.

Nem tudsz mit csinálni, ez az igazság, ennek a következményeit kell viselmed.

aug. 25. 19:50
 9/21 anonim ***** válasza:
81%
Na jó, tényleg szálljon le a kérdezőről minden rosszindulatú P*csa/P*Cs. Nem vagyok a helyzetében szerencsére, de azért létezik empátia a világon. A nárcisztikus S*ggfejek tökéletesen, profin tudnak maszkolni, amíg úgy érzik, ez szükséges, kihasználni mások gyengeségeit meg még inkább. Egy bántalmazó emberrel pedig nem olyan könnyű elbanni, mint ahogy azt ti itt pár sorban a fotelből leirjatok. Sajnos amúgy tényleg semmit nem tehetsz, kérdező, amíg nem veszélyezteti, bántja a gyereket. :/ nagyon reméljük, hogy erre sosem kerül sor! Minden jót kívánok.
aug. 25. 19:54
 10/21 A kérdező kommentje:

A lelki bántalmazásról hogy kell látleletet kérni?? 😅 Egy pofonról semmi nem látszik képen sem.

Aki nem tud a kerdesre valaszolni az mashol rontsa a levegot…

Gondolom te is bantalmazo vagy, azert véded

Kedves utolso, koszonom 🤗

Te még igy is megértesz. Ilyen emberekbol kellene tobb 😊

aug. 25. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!