Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Férfiként nagyon szeretnék...

Férfiként nagyon szeretnék gyereket, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Egy teljesen átlagos külsejű, egyedülálló, diplomás Bp-i mérnök férfi. Az "jófiú", "aranyos" férfi, akit a nők csal barátnak akarnak. Mert nrm vagyok agresszív, bunkó, nárcisztikus. Rengeteg lánybarátom is van emiatt.

49 vagyok, és tényleg azt hittem, hogy egy ilyen férfire vágynak a nők. De valahogy mindig radar alatt maradtam. Pedig tudok udvarolni, volt több párkapcsolatom is. Igaz abszolút nem az a macsó alfahím vagyok.

És az utóbbi években elkapott a pánik. Egyszerübben nem értem, hogy nálamm bénabb férfiaknak családja van. Még azon férfi ismerőseimnek is, akik ütik vágják a parjukat, vagy megcsalják.

De annyira szeretnék, hogy már abban is benne lennék hogy teljesen egyedül felneveljem. Az sem érdekel ha teljes életem és mindenem erre rámegy. Vagyonom úgy is van hozzá, vagy 2 családra valót összehordtam/örököltem... hiszen úgysem volt senkire akire elköltsem. Én meg rongyrázó sem vagyok.

Még az Ukrán háború kirobbanása előt taláktam ott egy teljesen legális intézményt, ahol kiválasztott (orvosilag ellenőrzött) béranya tudna gyereket szülni nekem, aki végül X honap nevelés után lemond róla. Ez lett volna 12 millió Ft akkor. De aztán jött a haború.

Itthon is egy hasonló témájú fórumon egy csaj írt, hogy ugyanezt 3-4 millió Ft-ért megteszi. Csak aztán végül más élt a lehetőséggel.

Egyszerűen nem értem. Egy csomó lány barátom lecsúszott a gyerekről, mer nem talált megfelelő férfit. (Amugy inkább azt mondanám senki nem volt elég "jó".). Egy csomó férfi is van aki szeretne gyereket. Sőt sok nő bassza el olyan férfival az életét és fut ki az időből, mert a férfi nem akar gyereket csak hitegeti.

Miért nem a megfelelő emberek állnak parba?

Mit tennétek? Nem akarok gyereke nélkül maradni. BÁRMIT, de már tényleg bármit megtennék.

És néha azért folytogatja a sírás a torkom, mert tényleg egy olyan ember vagyok aki tók empatikus, mindenkinek segítek, mindenkivel kedves vagyok, a légynek sem ártok. És nem érdemlek megy csak egy gyereket az élettől??? Ez annyira elmszomorító.

Ráadásul az állam több gyereket szeretne, nekem meg egy fillér támogatas nem kellene ehhez az államtól. És állítóag a béranyaság bezzeg bűncselekmény... ehhez is csak gratulálni tudok a törvényalkotóknak amúgy.

49/F

aug. 21. 08:36
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Nos, ha mindenkeppen saját, es béranyasag kilőve (ami nem is hangzik valami jól), akkor próbalkozz tovabb, a 35 pluszos korosztályban. Mi más?...
aug. 22. 20:12
 42/47 A kérdező kommentje:

#41:

Jelenleg ez van folyamatban, mert más ötletem nincs.

aug. 22. 20:34
 43/47 anonim válasza:
25%

Nem vagy egyedül. És azon se csodálkozz hogy az itt válaszolók is ilyen vegyes választ adnak.

A társadalomnak csak azzal kapcsolatban van markáns véleménye ha egy nő marad gyerek nélkül.

Eleve már azt nem tudják hová tenni, ha egy férfi azt bánja hogy ninc gyereke...

Ajánlom a Te és a válaszolók figyelmébe:

[link]

aug. 22. 21:44
 44/47 anonim ***** válasza:

Mert nrm vagyok agresszív, bunkó, nárcisztikus. - csak éppen öntelt, beképzelt, és olyan, aki lenézi a nőket.

Bocs.

aug. 25. 12:02
 45/47 anonim ***** válasza:

Attól mert valaki gyerekes nő, nem biztos, hogy nem akar közöset.

Nekem 2 lányom volt mikor 31 évesen megismerkedtem a párommal aki akkor 52 éves volt.

54 volt mikor megszületett a közös kisfiunk.

Idén lesz az esküvőnk, soha nem szerettem senkit ennyire mint őt, pedig 57 éves én meg 36.

Neten próbálj ismerkedni. Mi is onnan ismerjük egymást, mondjuk nem társkeresőről, hanem kommentszekcióból szakmai témában egy véletlen során :)

Ne add fel! :)

aug. 27. 22:03
 46/47 A kérdező kommentje:

#45:

Köszönöm a bíztatást.

Eszem ágaban sincs feladni. Csak inkább a "miértek" keresése szomorít el.

Amúgy közben, teljesen más téma mentén egy ismerősöm mesélte, hogy neki van egy páros ismerőse. A páros abszolút megbeszélés alapján vállaltak közös gyereket. Vagyis alapból csak a nő kérte a teherbe ejtését, a pasitól nem is várta el hogy apaszerepet vállaljon. Előtte igaz jóbarátok voltak. És egész jól összecsiszolódtak, sőt gyakorlatilag már egy párt, egy családot alkotnak. És nem a szerelem volt a kapcsolatuk alapja.

Nyilván extrém ritka eset az ilyen, elfogadom. De egy pozitív példa.

szept. 5. 11:05
 47/47 anonim válasza:
Biztosan jó vonalon próbálkozol?
okt. 8. 00:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!