Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Férfiként nagyon szeretnék...

Férfiként nagyon szeretnék gyereket, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Egy teljesen átlagos külsejű, egyedülálló, diplomás Bp-i mérnök férfi. Az "jófiú", "aranyos" férfi, akit a nők csal barátnak akarnak. Mert nrm vagyok agresszív, bunkó, nárcisztikus. Rengeteg lánybarátom is van emiatt.

49 vagyok, és tényleg azt hittem, hogy egy ilyen férfire vágynak a nők. De valahogy mindig radar alatt maradtam. Pedig tudok udvarolni, volt több párkapcsolatom is. Igaz abszolút nem az a macsó alfahím vagyok.

És az utóbbi években elkapott a pánik. Egyszerübben nem értem, hogy nálamm bénabb férfiaknak családja van. Még azon férfi ismerőseimnek is, akik ütik vágják a parjukat, vagy megcsalják.

De annyira szeretnék, hogy már abban is benne lennék hogy teljesen egyedül felneveljem. Az sem érdekel ha teljes életem és mindenem erre rámegy. Vagyonom úgy is van hozzá, vagy 2 családra valót összehordtam/örököltem... hiszen úgysem volt senkire akire elköltsem. Én meg rongyrázó sem vagyok.

Még az Ukrán háború kirobbanása előt taláktam ott egy teljesen legális intézményt, ahol kiválasztott (orvosilag ellenőrzött) béranya tudna gyereket szülni nekem, aki végül X honap nevelés után lemond róla. Ez lett volna 12 millió Ft akkor. De aztán jött a haború.

Itthon is egy hasonló témájú fórumon egy csaj írt, hogy ugyanezt 3-4 millió Ft-ért megteszi. Csak aztán végül más élt a lehetőséggel.

Egyszerűen nem értem. Egy csomó lány barátom lecsúszott a gyerekről, mer nem talált megfelelő férfit. (Amugy inkább azt mondanám senki nem volt elég "jó".). Egy csomó férfi is van aki szeretne gyereket. Sőt sok nő bassza el olyan férfival az életét és fut ki az időből, mert a férfi nem akar gyereket csak hitegeti.

Miért nem a megfelelő emberek állnak parba?

Mit tennétek? Nem akarok gyereke nélkül maradni. BÁRMIT, de már tényleg bármit megtennék.

És néha azért folytogatja a sírás a torkom, mert tényleg egy olyan ember vagyok aki tók empatikus, mindenkinek segítek, mindenkivel kedves vagyok, a légynek sem ártok. És nem érdemlek megy csak egy gyereket az élettől??? Ez annyira elmszomorító.

Ráadásul az állam több gyereket szeretne, nekem meg egy fillér támogatas nem kellene ehhez az államtól. És állítóag a béranyaság bezzeg bűncselekmény... ehhez is csak gratulálni tudok a törvényalkotóknak amúgy.

49/F

aug. 21. 08:36
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:

#30:

Nem nem oldódna meg már ha a problémák megoldására gondolunk. Sőt probléma százerszer annyi lesz. :)

Nem probléma megoldás miatt vágyok gyerekre. Hanem belső vágy miatt. Talán azért is mert azt gondolom az élet része, hogy utódja van az embernek.

aug. 21. 17:11
 32/47 anonim ***** válasza:

"Én csak azt írtam, hogy az átlagnál, a normálisnál én sem vagyok rosszabb. És ezért nem értem nekem miért nem "jár""

Dehát járt volna, ott volt az a csak 20 éve, aki akart tőled gyereket, de te dobtad. Azaz lett volna neked is lehetőséged gyerekre, mint másoknak, csak nem azt váladztottad.

aug. 21. 17:13
 33/47 A kérdező kommentje:

#32:

Jó akkor sokadszorra is leírom. Mert olyan nagyon leegyszerűsítve foglalsz állást. Hogy volt lehetőség nem éltem vele.

Akkor 30 éves voltam kb. És egy olyan rossz kapcsolatban, amiben biztos volt hogy idő kérdése és vége lesz. És azért 30 évesen még bízik az ember hogy talál mast akitől lesz gyereke. És nem kell egy rossz kapcsolatban megalkudnia, csak hogy legyen gyereke.

Most sem az a célom hogy legyen, és kéthetente egyszer, vagy soha ne lássam.

Ha csak azon egyetlen lehetőség volt adott az életben, akkor viszont inkább úgy érzem jól döntöttem.

aug. 21. 18:59
 34/47 anonim ***** válasza:

"Akkor 30 éves voltam kb. És egy olyan rossz kapcsolatban, amiben biztos volt hogy idő kérdése és vége lesz. És azért 30 évesen még bízik az ember hogy talál mast akitől lesz gyereke. És nem kell egy rossz kapcsolatban megalkudnia, csak hogy legyen gyereke."

Mi ezt értjük, de akkor sokadszorra is leírom: ezt miért kéred számon egy nőn, hogy ő 30 évesen nem akar leragadni egy rossz kapcsolatban, hogy gyereke legyen? Mert te ezt nehezményezed, hogy a nők nem tudják beérni egy szerelemtelen, kompromisszumos kapcsolattal a gyerek miatt, dehst te sem tudod, tudtad, csak 50 évesen.

Na, hát a nök is 50 évesen jutnak el ide, csak akkor már nem tudnak szülni.

aug. 21. 19:50
 35/47 anonim ***** válasza:
Rendben, 30 évesen rájöttél, olyan kapcsolatban vagy, ahol nem vállalnál gyereket. Na és az utána lévő 20 évben mit csináltál? Lemaradtál a gyerekről, ha tetszik, ha nem, lehet te is túl válogatós voltál, kifutottál az időből. Az is lehet, egyszerűen nem volt szerencséd. Engedd el szerintem a témát, vagy reménykedj tovább, aztán vagy sikerül, vagy nem.
aug. 21. 20:24
 36/47 A kérdező kommentje:

#35:

Az utóbbi 20 évben is próbálkoztam, ismerkedtem, párkapcsolatok jöttek mentek. Nagyjábból mint bárkibmásnál, aki szingli maradt.

De a kérdést nem azért írtam ki, hogy a múltban lévő dolgot megfejtsük. Abban nagyjából ugyanazaokat hibákat követhettem el, és/vagy csak nem a jó partnerekkel hozott sodort össze a sors, mintegy bármilyen mas átlagos 40-50-es egyedülállót. És a múlton amúgy sem lehet változtatni. Ezért nem is azon sóvárgok mit kellett vagy nem kellett volna csinálni.

Én a folytatást szeretném valahogy moat mar nagyon okosan.

Igen arra is próbálok lelkileg berendezkeeni, hogy nagy valószínűség szerint nem is lesz. És utóbbi váltja ki a "pánikot".

És szerintem sokan vannak még így, aki szintén nagyon szerettek volna. És tök mindegy is milyen okból, de az idő múlása miatt nem jött neki össze. És ez nagy lelki traumát okozott.

aug. 22. 08:33
 37/47 anonim ***** válasza:
Pedig ezzel nem tudsz mit csinálni, csak elfogadni, hogy nem lesz gyereked. 50 éves vagy, na, ez a vonat már elment. Vannak olyan dolgok az életben, amelyeken utólag már nem lehet változtatni.
aug. 22. 08:38
 38/47 anonim ***** válasza:
Nem kell megfejteni, mi volt a múltban, csak arra akartunk rávilágítani, tök mindegy mi volt és hogyan, gyereked már szinte biztos, hogy nem lesz. Vagy összejössz egy özvegy gyerekes nővel, na az ő gyerekét nyugodtan nevelheted sajátodként, ott nem szól bele az igazi apuka a nevelésbe, és az anyuka is hálás lesz, ha társa leszel. Vagy megemészted, hogy a gyerek általi örömök kimaradnak az életedből!
aug. 22. 11:21
 39/47 anonim ***** válasza:

Kisgyerekes nővel megismerkedni?

Kb. olyan lenne mint egy örökbefogadas.

aug. 22. 17:49
 40/47 anonim ***** válasza:
A kérdező írta már, csakis sajátot akar! Ego szagú nekem ez egy kicsit. Ha annyira gyerek után vágyik, mért is nem jó neki egy tényleg pici gyerekes nő, mondjuk akinek max 5 éves gyereke van? Hisz ő is beláthatná, ez a hajó már tényleg elment.
aug. 22. 19:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!