Engednéd a 16 éves, most 10. osztályt kezdő lányodnak, hogy platinaszőkére festesse a haját?
Figyelt kérdés
aug. 16. 11:57
21/24 anonim válasza:
Lányom 16, most megy 10.be
2éve platinaszőke.
22/24 anonim válasza:
16 évesen már én is platinaszőke voltam és ettől függetlenül lediplomáztam. :D ha lenne lányom, simán engedném neki. De csak fodrásznál.
23/24 anonim válasza:
Mivel sötétbarna haja van, lebeszélném a tejes szőkítésről. Én a középszőke hajamat csinálom magamnak, majdnem fehérre, de még így is történnek bakik. Helyette javasolnám, hog esetleg egy tinccsel próbálkozzunk, és azt beszínezni olyanra, amit ő szeretne. De ha ragaszkodik, az ő haja, ő baja, kell a tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!