Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Engednéd a 16 éves, most 10....

Engednéd a 16 éves, most 10. osztályt kezdő lányodnak, hogy platinaszőkére festesse a haját?

Figyelt kérdés
aug. 16. 11:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
44%

Simán. És alapvetően a zsebpénzéből kéne fedeznie, de lehet hogy kiegészíteném (pl. az otthoni hajfestés és a fodrász közti különbözetet kifizetném).

Amúgy nem értek egyet vele, ezt el is mondanám, de csak egyszer, de nem próbálnám lebeszélni, hadd kísérletezzen. Szerintem fontos hagyni, hogy a gyerekünk ilyen nem súlyos, nem maradandó dolgokban a saját kárán tanuljon, ha esetleg tényleg nem válikbe a dolog.

aug. 16. 12:46
 12/24 anonim ***** válasza:
7%
Persze. Manapság könnyebb punával érvényesülni, mint ésszel.
aug. 16. 12:49
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Húgom pont ennyi idősen csináltatta meg így a haját. Volt olyan tanár, ami szólt érte.
aug. 16. 13:26
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Simán. Nekem ennyi idősen lett tűz piros hajam ami egészen a diplomázásig meg volt :D utána már öregnek éreztem magam hozzá.

De inkább tényleg vidd el te fodrászhoz mintsem hogy a barátnőivel próbálkozzanak mert abból aztán tudnak igazán katasztrófák születni :D tapasztalat…

aug. 16. 13:27
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Az enyém pont ennyi idős, és most nyár elején kiszőkíttette a tarkójánál. Ha az egészet akarta volna azzal sem lenne gondom. Annyi feltételem volt hogy az én fodrászomhoz menjen vele, akiben megbízom.
aug. 16. 13:46
 16/24 anonim ***** válasza:
97%
Én megengedném, de csak akkor ha tudja mivel jár. 6 hetente frissíteni kell vagy 3 havonta. Nem tudom milyen gyorsan nő a haja, illetve nekem sosem volt festve, de valami ilyesmi rémlik. Ha ezt fedezni tudjátok, vagy a lányod a zsebpénzéből akkor igen.
aug. 16. 14:20
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen, fodrásszal.

Nekem élénkvörös hajam volt 16 évesen, igaz nem sokáig, de akkor is. Majdnem 20 éve..

aug. 16. 14:35
 18/24 anonim ***** válasza:
42%

Biztosan nem engedném, még csak tizedikes lesz, ráadásul már a negyedik héten ott a lenövés. Színezőt kaphatna és annyi, fene se fog rá havi 20ezer felett kiadni pénzt(gondolom hosszú haja van).

Következő nyárra kaphatna szőke hajat

aug. 16. 14:58
 19/24 anonim ***** válasza:

Nekem engedte anyam 16 evesen, 12 evvel ezelott. Jo, nem pont platinaszole volt, de szinten eredeti sotetszokebol lett egy meleg arnyalatu szoke.

Azota voltam voros, vorosesbarna, melirozott, szoke sok arnyalata, most rezvoros vagyok.

aug. 16. 15:01
 20/24 A kérdező kommentje:
Hosszú haja van, de olyan technikát szeretne, amit elég ritkábban is festeni, mert melírozva van, bár úgy néz ki, mint ha majdnem az egész haj szőke lenne.
aug. 16. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!