Engednéd a 16 éves, most 10. osztályt kezdő lányodnak, hogy platinaszőkére festesse a haját?
Simán. És alapvetően a zsebpénzéből kéne fedeznie, de lehet hogy kiegészíteném (pl. az otthoni hajfestés és a fodrász közti különbözetet kifizetném).
Amúgy nem értek egyet vele, ezt el is mondanám, de csak egyszer, de nem próbálnám lebeszélni, hadd kísérletezzen. Szerintem fontos hagyni, hogy a gyerekünk ilyen nem súlyos, nem maradandó dolgokban a saját kárán tanuljon, ha esetleg tényleg nem válikbe a dolog.
Simán. Nekem ennyi idősen lett tűz piros hajam ami egészen a diplomázásig meg volt :D utána már öregnek éreztem magam hozzá.
De inkább tényleg vidd el te fodrászhoz mintsem hogy a barátnőivel próbálkozzanak mert abból aztán tudnak igazán katasztrófák születni :D tapasztalat…
Igen, fodrásszal.
Nekem élénkvörös hajam volt 16 évesen, igaz nem sokáig, de akkor is. Majdnem 20 éve..
Biztosan nem engedném, még csak tizedikes lesz, ráadásul már a negyedik héten ott a lenövés. Színezőt kaphatna és annyi, fene se fog rá havi 20ezer felett kiadni pénzt(gondolom hosszú haja van).
Következő nyárra kaphatna szőke hajat
Nekem engedte anyam 16 evesen, 12 evvel ezelott. Jo, nem pont platinaszole volt, de szinten eredeti sotetszokebol lett egy meleg arnyalatu szoke.
Azota voltam voros, vorosesbarna, melirozott, szoke sok arnyalata, most rezvoros vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!