Mi a véleményetek arról, hogy egy 16 éves fiú egy szobában él az anyjával egy munkásszállón, onnan jár Középiskolába, anyja élősködik a fián, a gyermekvédelem töketlenkedik?
Hát sajnálom a srácot együtt tudok érezni vele mert én az agglomerációban nőttem fel egy elég nagy családi házban mindig külön aludva a szüleimtől, még külön wc-m és fürdőszobám is volt. Szóval kvázi egyedül használtam a ház egy részét. 18 éves koromban pedig a szüleim vettek nekem Budapesten egy lakást azóta egyedül élek de nem tudnám elképzelni hogy bárkivel osztozzak rajta az tök tré lenne.
20/L
Milyen munkasszallo az, ahol az ott lako anyanak nem kell dolgozni? Ha dolgozik, akkor nem a fian eloskodik.
Egy 16 eves kozepiskolas gyereken hogy lehet eloskodni?
Nekem santit a tortenet.
Kerdezo, legy szives irj kicsit tobb reszletet, mert ez igy nagyon nem tunik igaznak.
Először is munkasszallon nem lakhat csak az, aki dolgozik, tehát max anyu, a gyerek nem.
Masodszor komolyan érdekelne,hogyan lehet egy 16 évesen élősködni.
Nem ideàlis, de most ìgy tudjàk megoldani. Nem èrdemes olyan szempontból bolygatni az ügyet, hogy hivatalaosan nem lakhatna azt hiszem a gyerek a munkàsszàllòn, örülhetnek, hogy megtűrik. Ha onnan kiraknàk őket, hova mehetnènek, az utàcra?
Elèg szörnyű lehet, mindkettejüknek kène magànszfèra, de ez most nem megoldható. Ez egy működő szüksègmegoldàs.
Sosem válaszolok privát uzenetre. Gondolom az apud halott szöveggel arra utaltál, hogy anyuka "elveszi" a gyerektől az arvasagit.
Az ugye meg van, hogy az nem q kiskorú gyereknek jár, hanem az őt nevelő szulonek?
Hagyjad csak egy idióta a kérdező. Én is kaptam tőle egy ilyet:
"Meghalt a jó büdös k.... a... te utolsó cigany"
1es voltam.
( nyilván a trágárságot kiírva)
Én is kaptam egy kedves üzenetet a kérdezőtől,
"Bvzi vagy? Anyád halott"
Kedves, hogy emlékeztet rá, anyám valóban meghalt 34 éve.
A bvziságnak nem tudom, mi köze van akár a kérdéshez, akár anyámhoz.
(A trágár szót csak én irtam át, ő teljesen kiirta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!