Engednéd a 16 éves, most 10. osztályt kezdő lányodnak, hogy platinaszőkére festesse a haját?
Figyelt kérdés
aug. 16. 11:57
2/24 anonim válasza:
Ha fodrász csinálja és nem kb fekete hajból akkor igen, na meg tudja mivel jár mert azt karban is kell tartani meg ápolni na meg a költségek.
4/24 anonim válasza:
Nem értem, nekem vagy neki ebből mi bajom lenne.
5/24 anonim válasza:
Igen. Inkább vinném el én magam a fodrászhoz, minthogy otthon titokban leégesse a haját.
6/24 anonim válasza:
Hát... :D:D:D
Ennyi idősen sok mindent nem gondol komolyan az ember, lehet hogy 10 év múlva röhögni fog rajta.
7/24 anonim válasza:
#6: és ez hogyan válaszolja meg a kérdést?
8/24 A kérdező kommentje:
Sötétszőke haja van, és csak fodrásszal engedném neki.
Azért tettem fel a kérdést, mert ahogyan látom az iskolájában nem igazán festik a lányok a hajukat. Nem tiltott, van egy kék hajú lány is, de a többség természetes hajjal jár.
aug. 16. 12:32
9/24 anonim válasza:
Igen. Egy 16 évesnek simán, de csakis normális, hozzáértő fodrásznál. Sőt, továbbmegyek: ha azt szeretné, felőlem még szivárványszínűre is festhetné már ennyi idősen, most amúgy is nagy divat a fiatalok körében a mindenféle nem természetes színű haj. Ha hozzáértő csinálja, még jól is ki tud nézni.
10/24 anonim válasza:
Kérdező, ha az iskola nem tiltja, akkor miért fontos, hogy a többi lány hogy hordja a haját? A platinaszőke még úgymond ""természetesebb"", sokkal kevésbé tűnik ki a tömegből mint egy kék vagy vörös. Nem valószínű, hogy emiatt bárki ferde szemmel nézne rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!