Megengednéd a 14 éves fiadnak, hogy 16 éves barátnőjével aludjon?
Én megengedném, de ha lehet akkor nálunk, esetleg beszélnék telefonon azért a lány anyukájával :)
Tapasztalatból mondom, engem 14 évesen nem engedtek együtt aludni a barátommal, amit nem értettem, hiszen ha valamit akarnak csinálni azt megoldják esetleg napközben is. Akkor már nem jobb, ha 'szem előtt vannak' ? :)
Egy parázós szűz tinilány sem dugatja meg magát direkt egy mosdóban, vagy bokrok közt.. Max fogdossák egymást, abból meg nem lesz gyerek.
Én beszélnék az anyukával, aztán eldöntjük. Egyébként valószínűbb, hogy nem, minthogy igen.
Ha engedem, rábólintok a szexre, dehát csak 14 éves a fiú..
Engem ennyi idősen nem engedtek és nem is értettem, hogy megis miért nem, szemétségnek gondoltam.
Én nem akarnám engedni, de sajnos a szexet nem lehet megtiltani a fiataloknak.
Inkább akkor aludjanak nálam, nyitott ajtónál, és előtte teljes felvilágosítást tartanék mindkettőnek a szexről. - ha ott akkor nem is akarnak szexelni, később akarni fognak és kerüljük már el az abortuszt és a gyerekszülőséget.
#4 vicces vagy :D mégis hogyan szeretnéd megakadályozni, hogy ne randizzon? 😂
Vagy hogy ne szexeljen? Magadra kötöd? 😂
#6 Hogyan lehet úgy nevelni egy fiút, hogy kamasznént ne akarjon túl korán szexelni?
Én sem szeretném ha a fiam korán elkezdené!
#8 úristen hogy te mennyire naív vagy 😂😂
Az, hogy várnia kell a fagyira nem ugyanaz, mintha felelősen kellene döntenie arról, hogy ne nyúljon be egy lány bugyijába, ha arra kérik 😂
Fuh de nagy pofáraesések lesznek még nálatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!