Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnátok gyereket úgy,...

Marcika1558 kérdése:

Vállalnátok gyereket úgy, hogy albérletben éltek? 35+os pár, sajnos nem volt semmi szülői támogatás, így egy nagyobb megtakarításon kívül nem rendelkezünk más tulajdonnal. Hitelt nem akarunk, mert nemsokára válság lesz.

Figyelt kérdés

2024. aug. 12. 08:32
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
90%

10 millióért vettük a házunkat kisfaluban 10 percre a várostól és az országhatártól 2020ban. 100m2+ 1000m2 kert. Azonnal költöztünk, közben felujítottuk. Ráköltöttünk kb 15millió forintot, de mindent átalakítottunk... Új tető, terasz, új fűtésrendszer, villanyvezetékek stb stb stb.... Már csak a szigetelés van hátra, a kapu és a kertrendezés..de ha összeszámolom 30 millkából lesz egy meseszép házunk.

A hitel a rezsivel, tv, internet, telefon, biztosításokkal együtt 150 ezer havonta. De legalább a miénk lesz 🤷 mennyi egy albérlet most rezsivel? 🙃

2024. aug. 14. 19:33
 52/69 A kérdező kommentje:
Falusi olcsó házat bárki megtud venni, ezt már írtam, hogy ki van zárva hogy teheneket meg malacokat tartsunk, meg pásztorokat nézegessünk egész nap.
2024. aug. 15. 17:44
 53/69 anonim ***** válasza:
93%

Hát itt élek 6 éve de még 1 malacot és tehenet sem láttam 🤣🤣 sőt képzeld pásztorokat sem 🤣🤣🤣

Egészségedre akkor. Jó dolog lehet inkább a semmibe gyereketszülni 🤣

2024. aug. 15. 21:06
 54/69 A kérdező kommentje:
Akkor még nem mentél nagyon ki az utcára. Falun a pásztorok terelik a teheneket az utcákon a mezőkre reggel és este vissza! Útközben pedig minden kocsmába bemennek addig a puli kutyák meg vigyáznak a nyájra! Na ez nem kell nekünk!!!!
2024. aug. 15. 22:36
 55/69 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező

Én nem tudom te hol laksz vagy hol élsz, de még életemben nem láttam ilyet. Pár családtagom, távolabbi rokon lakik falun és sehol nem tereltek marhát mezőre meg kocsmáztak. Nagyon sztereotipizálod ezt a falun lakást pedig egyáltalán nem így néz ki. És akkor te nevezed magad tanult embernek...

2024. aug. 16. 04:43
 56/69 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy borzasztóan buta vagy, vagy trollkodsz
2024. aug. 16. 08:03
 57/69 anonim ***** válasza:
67%
Ne haragudj, de ahol két ember olyan életképtelen, hogy 35+-os korára nem tud mást felmutatni, mint 2-3-4 milliót valami mucsajröcsögei házra, az hogy akar normálisan felnevelni egy gyereket?
2024. aug. 16. 08:35
 58/69 A kérdező kommentje:
57-es ki mondta hogy nincs 2-3-4 millió Ft megtakarításunk? Nem olvastad el a kérdést ezek szerint… 10 millió Ft megtakarításunk van és az pesten sajnos nem elég hitel nélkül semmire. Erre jöttek a kommentek hogy költözzünk falura, de oda nem szeretnénk.
2024. aug. 16. 09:03
 59/69 anonim ***** válasza:
100%
Van kisváros is Pest környékén. Egy csokkal babaváróval már egész fullos lakásokat lehet venni. De még sima hitelre is lehet találni.
2024. aug. 16. 09:08
 60/69 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem trollkodik. :)

Vállaljatok albérletbe és várjátok meg, hogy teljesen elinflálódjon a megtakarításotok, plusz az egekbe nőjön továbbra is a bérleti díjatok. Ez a legjobb taktika természetesen! :)

2024. aug. 16. 09:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!