Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnátok gyereket úgy,...

Marcika1558 kérdése:

Vállalnátok gyereket úgy, hogy albérletben éltek? 35+os pár, sajnos nem volt semmi szülői támogatás, így egy nagyobb megtakarításon kívül nem rendelkezünk más tulajdonnal. Hitelt nem akarunk, mert nemsokára válság lesz.

Figyelt kérdés

2024. aug. 12. 08:32
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
100%
De áruld már el, mert nem tetted, ha válság lesz és megszűnik tartósan valamelyikötök munkahelye, hogy fizetitek az albérletet és éltek meg gyerekestől?
2024. aug. 12. 21:21
 32/69 anonim ***** válasza:
83%
Komolyan leszólod a falusiakat? Elég gáz vagy kérdező. A falusi átad a keritésen egy szatyor zöldséget, ha bőven termett a kertben, a városi meg azt is végignézné hogyan halsz éhen(tisztelet a kivételnek).
2024. aug. 12. 21:25
 33/69 anonim ***** válasza:
88%

Ja igen. Aki falun él, az már nem is ember...

Aki falun él, az csak szegény lehet...

Itt szocializálódni? Hova gondolok...

Itt egyedül te vagy szegény. Lelki szegény....

Szerintem amíg így gondolkodsz, hogy te a városi felsőbbrendű, akinek igazából semmilye nincs, szólod le azokat, akik kisebb településen élnek, addig ne is gondolkodj gyerekvállaláson.

2024. aug. 12. 21:28
 34/69 anonim ***** válasza:
70%

Ilyen gondolkodasmoddal inkább ne is szaporodj.

Egyebkent unalmas már ez a 0 szülői támogatás dolog. Mert ha nem teszik az ember alá a lakást, vagy nem kap hozzá milliókat akkor 35 évesen is őket okolod, hogy nincs saját tulajdonod?

Mi vettünk fel hitelt 27 évesen, aminek fix 120 ezer a törlesztője, 98 nm-es családi ház Pest megyében. Nyilván ez neked koszos vidék, buta emberekkel, de legalább van valamink, és nem 35 évesen kezdek ilyenen gondolkodni.

2024. aug. 12. 21:37
 35/69 anonim ***** válasza:
67%

Falun élünk a szegények között.. 20 évesen vettünk fel hitelt.. Vettünk egy hatalmas kertes házat.. A havi törlesztőnk 90000 forint lefixálva 10 évre... Tip top felújítottuk... 26 évesen itt állok egy férjel egy saját házzal.. És egy csodaszép kislánnyal aki imádja a kertünkben termett zöldséget, gyümölcsöt és a "szegény" életet. Kitudok ülni a teraszomra és meginni a kávém miközben a gyerekem a kertben szaladgál és játszik a saját játszóterén. Ja és nemmellesleg ő örökli majd meg utánunk.

De akkor szülj csak albiba.. Csak nehogy a pár hónapos gyerekkel kelljen pakolni mert eladják a fejedfölül a lakást.

2024. aug. 12. 23:40
 36/69 A kérdező kommentje:
Hiába mondjátok, tudom milyen faluban.. Arra lenne akár már holnap pénzünk, nem hiába olcsóbb… De nem akarunk tehénbőgésre meg kakas kukorékolásra kelni minden reggel meg hétvégén is! Meg inkább értelmiségi legyen a gyerek majd, tanuljon, járjon olyan társaságba! Én is és a férjem is falun nevelkedtünk, nem akarjuk kitenni a gyereket majd ilyen helyzetnek!
2024. aug. 13. 06:05
 37/69 anonim ***** válasza:
93%
Látszik is, mekkora paraszt vagy
2024. aug. 13. 07:26
 38/69 anonim ***** válasza:
100%
Mióta nincsenek falunk értelmiségi emberek? Amúgy kérdező a gyereketek nem a falu miatt nem lenne értelmiségi, hanem a proli szülei miatt.
2024. aug. 13. 07:38
 39/69 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem tök vicces a felfogásod. Falun nőttem fel, az utcánkban sem volt se csirke, se tehén és mérnök lettem. 34 évesen Budapest agglomerációjában egy városban csücsülök a lassan tehermentes családi házunkban és éppen a második babánkat várjuk. :D Mindent a férjemmel lapátoltunk össze ketten, amink van, de amúgy ja... egyetértek. Ne költözzetek falura, ha ilyen prekoncepciókkal indulnátok neki! :)
2024. aug. 13. 08:01
 40/69 anonim ***** válasza:
93%
Ha annyi megtakaritással rendelkeznél, akkor ez a kérdés se született volna meg. 35 évesen gáz, hogy itt tart az életed és azokat fikázod akiknek van valami értékük.
2024. aug. 13. 08:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!