Vállalnátok gyereket úgy, hogy albérletben éltek? 35+os
pár, sajnos nem volt semmi szülői támogatás, így egy
nagyobb megtakarításon kívül nem rendelkezünk más
tulajdonnal. Hitelt nem akarunk, mert nemsokára válság
lesz.
Én válalnék, ha a jövedelmünk biztos és nem minimálbéres, de szülői támogatást nagyon sokan nem kapnak mégis lesz ingatlanuk. Nekünk se adtak semmit mégis lett.
2024. aug. 12. 08:36
3/69 anonim válasza:
Persze. Külföldön is sokan vállalnak gyereket albérletben.
2024. aug. 12. 08:48
4/69 anonim válasza:
Igen
2024. aug. 12. 08:53
5/69 anonim válasza:
Én nem. Nálunk sem szülői támogatás, hitelre vettünk házat. Az legalább a miénk lesz (aztán a gyerekeinke). Közben nem lebeg felettem az, hogy gondol egyet a tulaj és keressek új albérletet. Ráadásul gyerekkel sokkal nehezebb. Nálunk a gyerekvallalasnal alap volt, hogy sajat házunk lenne, nyilván hitellel persze.
2024. aug. 12. 09:02
6/69 anonim válasza:
Jövedelem függő. Én nem vállaltam volna, de mi vettünk fel hitelt olyan törlesztővel, amit minden körülmények között fizetni tudunk. A megtakarítás csak elinflálódik (ahogy egyébként a hitel is), szóval én azt mondom a ti dolgotok. Ha nektek megvan így a biztonság érzet, vállaljatok.
2024. aug. 12. 09:03
7/69 anonim válasza:
Én úgy tettem, hogy albérletben éltünk még, de már készült a házunk hitellel, így rövid időn belül költöztünk a sajátba. De ahogy egyik válaszoló írja, az utolsó hónapokban már méltányosságból kivárt a tulaj, mert eladni akarta a lakását és azért nem dobott ki a totyogó gyerekkel, mert megvárta a házunk elkészültét. Ennyi még belefért neki, de mindenképp mennünk kellett, új albérletet találni meg nagyon nehéz lett volna így.
2024. aug. 12. 09:19
8/69 anonim válasza:
"Hitelt nem akarunk, mert nemsokára válság lesz."
Nektek egyeltalàn nem kellene gyereket vállalni.
2024. aug. 12. 09:38
9/69 anonim válasza:
Nemsokára válság lesz??
Nem tűnik fel, hogy már rég az van?
Válság "alapdefiníciója" a megélhetési költségek elszállása, magas infláció, fogyasztás megtorpanása....
Egyébként én vállaltam, de nem vállaltam volna, ha nem lett volna jó fizetésünk, ami mellett bérelt ingatlanban élve és tudtunk félretenni, majd ingatlant venni. Igaz, vehettünk volna akkor nagyobbat és akkor most nem főne a fejünk, hogy mikor-hogy megyünk nagyobba. Úgy hiányzik egy költözés gyerekekkel, mint egy púp a hátamra.
2024. aug. 12. 09:50
10/69 anonim válasza:
Kislányunk születésétől kezdve egész hat éves koráig albérletben éltünk ...
Senkinek sem lett belőle hátránya
Aztán vettünk hitelre házat, és már csak 3 évig fizetjük 💪🏻💪🏻
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!