Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mekkora a családi bevételétek,...

Mekkora a családi bevételétek, és emellett hány gyereket neveltek ?

Figyelt kérdés

Hogy érzitek, ez az összeg elég, vagy még megtakarítani is tudtok

? Hány évesek a gyerekek ?

2024. aug. 2. 18:03
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
83%

Mind a ketten most kaptunk fizetésemelést, így 850 körül kapunk.

Félre nem teszünk. Ami plussz, abból felújítunk.

Fél éve még gyesen voltam, akkor férjem is kevesebbet keresett. Kb 400 volt a bevételünk kb. Abból is megéltünk, csak ott felújításra esély nem volt.

Van egy saját házunk, 2 autónk. Babaváró hitelre fizetünk 45ezret.

2 ovis gyerek (3 és 5 évesek)

2024. aug. 3. 07:49
 22/51 anonim ***** válasza:
76%
A második gyerekünket várjuk, táppénzen vagyok éppen, kettőnk bevétele így kb. 1,1 millió. Kényelmesen elég, megtakarítani is tudunk, két gyerkőc sem fog gondot okozni remélhetőleg, többet nem tervezünk.
2024. aug. 3. 08:21
 23/51 anonim ***** válasza:
70%
900 ezer kettőnk bevétele, egy 2,5 hónapos gyerekünk van, egy autó, saját lakásunk még nincs. Próbálunk félretenni minél többet, de egyre nehezebben megy. A férjem Crohn-beteg, neki speciális étrendje van, aminek húzós az ára, plusz mindkettőnknek költséges a hobbija. Minden plusz forintot saját lakásra teszünk félre, de jelenleg 4,5 millió megtakarításunk van kb. Babaváró, CSOK stb. nem játszik nálunk, így valószínűleg 40 évesek leszünk, mire összejön egy normális önerő😅
2024. aug. 3. 09:35
 24/51 anonim ***** válasza:
60%
Gyeden vagyok, vannak kiadott lakásaink is, így az összbevételünk kb 1,5 Mft. 2 gyerekünk van. Mindenre van pénzünk, de tudatosan vásárolunk és tartalékolunk, sose lehet tudni alapon. Most pl az elmúlt 2 hónapban szerintem 1 Mftot költöttünk a lakásokra, különböző javításokra, illetve nálunk is kellett javítani a fürdőt. Ki tudtuk fizetni, de ez nekünk is nagy pénz, így ezekre mindig készülünk, hogy közben ne kelljen izgulni, hogy miből lesz váltócipője a gyereknek az oviban. Egyik 3 éves, a másik 8 hónapos. Szerintem beleférne egy 3. gyerek is, de arra inkább lelkileg nem érzem elégnek magunkat.
2024. aug. 3. 09:40
 25/51 anonim ***** válasza:
36%

Kb 1,5 millió. 3 gyerek van, albérlet még egyelőre mert az exférjemmel még nem zárult le a vagyonmegosztás.

Kocsija van a páromnak, én most csinálom a jogsit, utána nekem is lesz. Megtakarítás nincs, biztosításaink vannak.

35 vagyok, ő 57 éves.

2024. aug. 4. 10:47
 26/51 anonim ***** válasza:
36%

Ja bocsi a gyerekek 14,10 és 3 évesek

25-ös voltam

2024. aug. 4. 10:48
 27/51 anonim ***** válasza:
89%

Atya világ, aki 1 milliót vagy afölött keres hogy le tudjátok pontozni..🤣

Az irigység az megy.

Nem tehetnek róla, hogy más kevesebbet keres 🤣

És igen, mondom ezt úgy, hogy a bevételünk nem haladja meg az 500 000-et. 🤣🤣

A sok irigy lepontozo csináljon valamit, hogy nekik is jól menjen, ne itt irigykedjen

Elképzelem, hogy dühösen savanyú képpel lányomnak a piros x- re 🤣🤣🤣

2024. aug. 4. 12:26
 28/51 anonim ***** válasza:
72%
*Rányomnak
2024. aug. 4. 12:27
 29/51 anonim ***** válasza:
81%

Az alacsony jövedelem is le van pontozva.... az is baj itt, ha kis jövedelmre vallalnak gyereket, az is ha jol keresnek, baj az egy gyerek, baj a több, baj ha fiatal, baj idős az anyuka. Mindenki szüljön egy fiut es egy lanyt, szigorúan ebben a sorrendben, 26 es 30 eves kora között, átlag keresettel. Minden mas gáz!!

2024. aug. 4. 13:23
 30/51 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem egyszerűen csak meg kéne szűntetni ezt a hasznos/nem hasznos értékelési lehetőséget, ha már lesz*rni sokan nem tudják és kész. :)

Úgyis lettem itt már nullára értékelve, hogy a munkámban kérdeztek és tökéletesen igazam volt. Ha ettől valaki boldogabb lesz... én elvagyok a haszontalan tudattal. :D

2024. aug. 4. 13:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!