Mekkora a családi bevételétek, és emellett hány gyereket neveltek ?
Hogy érzitek, ez az összeg elég, vagy még megtakarítani is tudtok
? Hány évesek a gyerekek ?
Mind a ketten most kaptunk fizetésemelést, így 850 körül kapunk.
Félre nem teszünk. Ami plussz, abból felújítunk.
Fél éve még gyesen voltam, akkor férjem is kevesebbet keresett. Kb 400 volt a bevételünk kb. Abból is megéltünk, csak ott felújításra esély nem volt.
Van egy saját házunk, 2 autónk. Babaváró hitelre fizetünk 45ezret.
2 ovis gyerek (3 és 5 évesek)
Kb 1,5 millió. 3 gyerek van, albérlet még egyelőre mert az exférjemmel még nem zárult le a vagyonmegosztás.
Kocsija van a páromnak, én most csinálom a jogsit, utána nekem is lesz. Megtakarítás nincs, biztosításaink vannak.
35 vagyok, ő 57 éves.
Ja bocsi a gyerekek 14,10 és 3 évesek
25-ös voltam
Atya világ, aki 1 milliót vagy afölött keres hogy le tudjátok pontozni..🤣
Az irigység az megy.
Nem tehetnek róla, hogy más kevesebbet keres 🤣
És igen, mondom ezt úgy, hogy a bevételünk nem haladja meg az 500 000-et. 🤣🤣
A sok irigy lepontozo csináljon valamit, hogy nekik is jól menjen, ne itt irigykedjen
Elképzelem, hogy dühösen savanyú képpel lányomnak a piros x- re 🤣🤣🤣
Az alacsony jövedelem is le van pontozva.... az is baj itt, ha kis jövedelmre vallalnak gyereket, az is ha jol keresnek, baj az egy gyerek, baj a több, baj ha fiatal, baj idős az anyuka. Mindenki szüljön egy fiut es egy lanyt, szigorúan ebben a sorrendben, 26 es 30 eves kora között, átlag keresettel. Minden mas gáz!!
Szerintem egyszerűen csak meg kéne szűntetni ezt a hasznos/nem hasznos értékelési lehetőséget, ha már lesz*rni sokan nem tudják és kész. :)
Úgyis lettem itt már nullára értékelve, hogy a munkámban kérdeztek és tökéletesen igazam volt. Ha ettől valaki boldogabb lesz... én elvagyok a haszontalan tudattal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!