Három vagy több gyerekes szülők! Mennyi a havi bevételetek?
Tudunk félre tenni, ez a legfontosabb szerintem, hisz ha valami történik, legyen mihez nyúlni.
Ételre bevallom, fogalmam sincs, nagyjából minden nap kell boltba menni, kb 5-6000et otthagyok (mondjuk ez nem csak kaja, hanem egyebek is), van amikor pizzázunk, stb. Olyan 150re saccolom a blokkok alapján.
Nyaralásra jut, de ne Mallorcát képzeld el, most pl Tihanyba voltunk, Hajduszoboszlón 3 éj/4napot
Szerencsére semmilyen hitelünk nincsen
Gyerekek 2x4,6,8 évesek
Kettőnk bevétele 850e+cafeteria (szép kártya)
3 gyerekem van, szerencsére a férjem mérnök, nagyon jól keres. Jut félretenni is, mondjuk ez nekem mániám, amikor nem keresett jól (mert volt olyan, igaz akkor még csak 1 gyerek volt) akkor is tettem félre ha csak párezret akkor is.
Ételre heti nagybevásárlások vannak, havonta 100ezer elmegy ezekre, plusz a kenyér az, ami napi szinten még van, esetleg apróságok, de nem költünk feleslegesen.
Autó hitel még egy fél évig van, életünk első új autóját vettük másfél éve, pedig nem vagyunk már fiatalok. (38 és 40)
Nyaralni minden évben elmegyünk de ott se hotel vagy ilyesmi, olcsó apartmant szoktam foglalni ott, ahova megyünk. Esténként inkább megfőzöm a virslit vagy rántottát, drága helyen nem eszünk nyaraláskor sem.
Szóval így, spórolgatva, nem ész nélkül költve de jut mindenre.
3, akkor talán nem külföldön kellene nyaralni.
Csak úgy lehet előre jutni, ha teszel érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!