Titeket nem zavar, hogy a gyed alatt csökken a bevételetek?
Elsőként leszögezem, tudom hogy kb a világon sehol nincs ennyi évig ellátás és tudom hogy az Angliában élő barátnőm kb alig kap több családi pótlékot mint én. Szóval a kérdés most nem erre a vonalra megy rá.
De kb havi 100-120 ezret tudok csak félre tenni átlag költés (hitel,rezsi,kaja, baba, kutya, benzin, hétvégéken 1-1 program, ilyesmik) mellett. Még dolgoztam jóval több volt, meg ugye a bónuszaim... Nehezen bírom. Persze ez az időszak nem erről szól, de kicsit nehezen szokom meg :(
Tudsz? Esetleg tudtok a férjeddel. Mivel a max gyed nettó 156 ezer Ft, abból egyedül nehéz félretenni 120at...
De igen, zavar, képzeld mi csak 50 ezret tudunk félretenni, de én ennek is örülök, mivel más nemhogy félretenni nem tud, de nem is elég. Szóval nem tudlak sajnálni (és úgy látom nem is kell...)
4.
Tudom, 156ezer forint. Annyit kapok. Hogyne tudnám..
A fizetésem jóval több volt.
Szóval nekem elég nagy kiesés..
És nem műkörömre meg magassarkúra költöttem eddig se.
Csak annyi mindent akarnék csinálni a házunkon meg annyi tervem lenne és most 1.5 évig ez így nem nagyon megy..
Tudom másnak is így van gyed alatt, de olyan türelmetlen vagyok.
6. Eddig jobban tudtam mert Cseden voltam, és 240 ezer Csedet kaptam plusz a 12000 családi.
Most kaptam elsőnek gyedet ehónap elején.
Az elso gyereknél nekem n is fura volt, meg a harmadiknak is, maga az, hogy eddig volt a számlámon x összeg, most pedig jóval kevesebb.
Fura, hogy 15-e után kB "kérném" kell benzinre a férjemtol.
Nekünk is vannak terveink a házon stb, de csak majd ha visszamegyek ősszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!