Mennyi idős kisbaba mellől elfogadható elmenni fodrászhoz?
Mennyi idős volt a kisbabátok, mikor először mentetek szülés után fodrászhoz?
A kérdésem apropója, hogy én annak idején 2 hónapos baba mellől mentem el hajat vágatni és festetni (borzalmasan őszülök). Ez kb. 1.5 óra. Ez idő alatt a fiam az apjával és a szüleimmel volt.
Azóta, ha valami vita van, állandóan azt kapom meg a férjemtől, hogy én képes voltam 2 hónapos gyereket lepasszolni, hogy fodrászhoz menjek, ami önzőség. Mikor más anyák 8 hónapos mellől sem mennek...
Nehéz terhességem volt, sok ágynyugalommal. Szülés után ráadásul begyulladt az egyik fogam, amivel gyökérkezelésre jártam hetekig, a baba 2 hetes(!) korától. Közel volt a rendelő, de így is 2-3 órákat is néha távol voltam. Mire ezt a kínlódós fogászati kezelést letudtam, gondoltam azt, hogy ennyi szenvedés után jár 1.5 óra, ami jól is esik nekem, kicsit megszépülök.
Ez akkora bűn? Én nem érzem ezt, és már ezerszer elmondtam csúnyán is, normálisan is a férjemnek, miért igazságtalanság ez. Úgy tűnik, mintha felfogná, aztán x idő múlva ugyanúgy megkapom. Nagyon elegem van ebből.
18-as: 6-os es 13-as vagyok. 6-os válaszomban valaszoltam rendesen, csak 9-es belémkötött, ezert reszleteztem az én helyzeten a 13-as válaszban.
Nyilvan menjen mindenki amikor akar/tud, 2 hós mellől meg már pláne.
Ez a tombolástól szerintem igen messze van, de egyébként átbeszéltem most egy barátommal, mi lehet emögött.
24,mehet hamarabb is.
Ki tiltja meg neki??
Valoban fontos a pihenes a gyermekagy alatt, de azert nem kell egesz nap fekudni. Meg valaki nem is teheti meg, ahol mar mondjuk nagyobb gyerekek vannak es az elet nem all meg.
Meg ha valaki 6 het letelte elott elmegy a fodraszhoz, ahol mit csinal…ul? Vagy kormoshoz? Nem teljesitmenyturazni megy! :D
Meg egyebkent erzi azt az ember, hogy mi a sok neki. En az elso 3 hetben ha egy picit tobbet mozogtam, mint kellett volna, akkor fajt a hasam es jobban vereztem. Akkor visszavettem. Utana fokozatosan jobb lett.
2 hetes volt
Igaz h nekem a baratnom az es atjott hozzam babazni es hajat vagatni festeni.
De ettol meg az a 1ora az apaval volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!